Kalousek mluví o „divné módě". V souvislosti s Piráty

18.07.2021 22:13

„Dostane Respekt ‚čočku‘ za to, že okopává Pirátům kotníky a nahrává ‚Babišovi‘. To je teď totiž taková divná móda. Jakákoliv (i dobře míněná kritika) je mnohými takto označována,“ ptá se někdejší poslanec TOP 09 Miroslav Kalousek v reakci na šéfredaktora Respektu Erika Taberyho.

Kalousek mluví o „divné módě". V souvislosti s Piráty
Foto: Repro ČT24
Popisek: Exposlanec Miroslav Kalousek (TOP09)

„Soumrak Pirátů? Proč lídr voleb ztratil dech a co s tím chce udělat • Americká demokracie ve vážném ohrožení – od autorů knihy Jak umírá demokracie • Co říkají první filmy o současné kondici českého filmu • Poprask na DAMU • Jak dál s očkováním a mnoho dalšího,“ lákal na další vydání Respektu jeho šéfredaktor Erik Tabery. 

„To jsem docela zvědav, zda i Respekt dostane ‚čočku‘ za to, že okopává Pirátům kotníky a nahrává ‚Babišovi‘. To je teď totiž taková divná móda. Jakákoliv (i dobře míněná kritika) je mnohými takto označována,“ odvětil k tomu někdejší poslanec TOP 09 Miroslav Kalousek.

To jsem docela zvědav, zda i @RESPEKT_CZ dostane “čočku” za to, “že okopává Pirátům kotníky a nahrává “Babišovi”. To je teď totiž taková divná móda. Jakákoliv (i dobře míněná kritika) je mnohými takto označována. https://t.co/unj77VmbS2

— Miroslav Kalousek (@kalousekm) July 18, 2021

„Můžete uvést příklad jedné Vaší dobře míněné kritiky, pane Kalousku? Děkuji, snad si hledáním nezkazíte celou neděli,“ zeptal se pak například Kalouska jeden z uživatelů.

„Nezkazím. Svoji kritiku vždycky míním dobře,“ odvětil Kalousek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…