Kapelník Tří sester Hagen se s tím ne*ere: Bartoš je elf Legolas! Levý jak šavle! Všichni dostanou strašnou sodu!

29.11.2018 15:36

Zpěvák kapely Tři sestry Lou Fanánek Hagen se bez servítků vyjádřil k prezidentu Miloši Zemanovi, k premiéru Andreji Babišovi (ANO) a povšechně vlastně ke všem politikům. Prý to jsou „zoufalí panďuláci“. Zpěvák však nepálil jen do politiků. Na paškál si vzal i média.

Kapelník Tří sester Hagen se s tím ne*ere: Bartoš je elf Legolas! Levý jak šavle! Všichni dostanou strašnou sodu!
Foto: screen ČT
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Lou Fanánek Hagen začal zostra. Zdá se mu, že žijeme v konzumní době, ve které si lidi kupují věci, které ani nepotřebují. Dokonce jsou ochotní se kvůli těm zbytečnostem i zadlužovat. Další problém je, že lidi spolu málo mluví, místo toho se pohybují jen na sociálních sítích. A když se náhodou sejdou v hospodě, tak si spolu moc nepovídají, jen se vzájemně vyfotí, dají si fotky vzájemně na Facebook, a za chvíli aby šli domů.

Vedle toho se zpěvákovi zdá, že jsou lidi otrávení z politiky. Vidí to po hospodách, když tam zavítá.

„Natolik se to posunulo do temnoty, že už je tam takovýto crazy (bláznivý), jako bylo za komunistů, že už se tam ani moc o tom nemluví. Všem je to jedno. Lidi jsou tak otrávení z toho. Mě už to ani nerozesměje, mě už to spíš rozčílí. Když se dělá puč typu, že nějakej polobláznivej syn premiéra byl na Krymu nebo nebyl. Mně je to úplně, ale úplně jedno. A že by se měl ten premiér odstavit, mně to přijde, jako když se volí někde v pátý třídě předseda třídy a teď se vymyslí nějaká podpásovka. A třeba to vyjde, a třeba taky ne. Je to pitomost, nikoho to nezajímá,“ rozjel se Lou Fanánek Hagen.

„A teď je to jako CNN, jsou to ty titulky na ČT24, takhle ti tam běží žlutě jako ‚další novinky v případu bláznivý syn na Krymu‘. To jsou hovadiny, nezlobte se na mě, to jsou hovadiny, který užíraj člověku minuty až hodiny času. Ty lidi to nebaví, protože vidí, že se stejně nic nezmění. Premiér řekl, že neodstoupí, a on opravdu neodstoupí. Tak proč to dělají?“ kroutil hlavou nejen nad médii Hagen.

Pak přehodil výhybku k prezidentovi Miloši Zemanovi. „On z té své vtipnosti už leccos ztratil. Možná je to tím vyhroceným bojem. Tam už není místo ani na vtipnost, ale už jen na hrubost. Místy,“ konstatoval zpěvák

Přičítá to mimo jiné tomu, že dříve nezpochybňované hodnoty oslabují. Pro mnoho dětí už je prezident Zeman vlastně jen póvl v jejich očích, „protože to čtou a slyšej různě okolo sebe,“ poznamenal Hagen.

Politika se podle něj vyprázdnila a je plná „zoufalých panďuláků“. „To jsou všichni, kdo jdou v politice. To je prázdnota naprostá. Na počátku toho možná někdo má nějakou představu, že bude pracovat pro lidi, ale stejně se dostane do té party, rozkouká se a lže,“ nebral si servítky Hagen. „Všichni dostanou strašlivou sodu, protože v noci nespěj, z těch leváren, co se tam děje, aby neřekli někde něco špatně. To musí bejt tak náročná věc,“ pokračoval zpěvák. 

Nejhorší pak prý je, že za politiky nezůstává postavená jediná střecha, nenechali po sobě ani jeden zapojený bojler, jen samé levárny.

Lou Fanánek Hagen nechodí k volbám, nevidí v tom smyl. Někomu dá hlas a on se pak po volbách dohodne s někým, koho on jako volič nenávidí. „Je to levý jak šavle,“ zahřměl Hagen. Zklamali ho i Piráti, kteří údajně z pirátství nepředvedli vůbec nic. „Akorát ten člověk, kterej vypadá jalo elf Legolas, je zajímavej mezi těma dědkama tam,“ pravil Hagen na adresu předsedy Pirátů Ivana Bartoše.

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

  • Piráti
  • Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • místopředseda vlády

Když se rozhovor pro server blížil k závěru, Hagen se obul i do neziskových organizací. Zdá se mu, že někteří pracovníci neziskovek bojují za to, aby inuiti nejedli syrové maso, ale inuitům je to úplně jedno. To prý jen intelektuálové, kteří nemají co dělat, jen hledají uplatnění a čerpají na to dotace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…