Kauza Hudáček: „ČR se mění v protektorát!“ Slovensko zuří, Foldyna ještě přitvrdil

13.01.2024 18:40 | Monitoring

Kauza Júlia Hudáčka, který byl krátce i kladenským hokejovým brankářem v týmu Jaromíra Jágra, si žije vlastním životem. Teď se k ní vyjádřil i předseda slovenského parlamentu Peter Pellegrini a poslanec SPD Jaroslav Foldyna. Podle něj ukazuje kauza Júlia Hudáčka, jak se Česko mění v protektorát.

Kauza Hudáček: „ČR se mění v protektorát!“ Slovensko zuří, Foldyna ještě přitvrdil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peter Pellegrini

Július Hudáček je dnes brankářem v německém Frankfurtu. Sportovní azyl tam našel poté, co se jen dva dny ohřál v Kladně Jaromíra Jágra. Tam s ním raději rozvázali spolupráci kvůli Hudáčkově předchozímu angažmá v KHL. Avšak, jak vidno, v Německu to nevadí.

Známého slovenského brankáře se zastal předseda slovenského parlamentu Peter Pellegrini.

„Všichni mě znáte jako člověka, který odsuzuje jakékoliv násilí. Jsem proti jakékoli válce jako formě řešení konfliktu a důrazně odsuzuji i konflikt na Ukrajině. Umírají při něm tisíce lidí. O to víc mě mrzí, když se ničí životy absolutně nevinných lidí, kteří nemají nic společného s tímto vojenským konfliktem. Příkladem je výborný slovenský hokejista, brankář Július Hudáček, který hrával donedávna v ruské hokejové lize. Rozhodl se odejít z ruské ligy, ale při snaze domluvit si angažmá v české lize byl vystaven bezprecedentním útokům a obviňování z podpory ruské agrese. Je neskutečné, v jaké době to žijeme. Přestali jsme si vážit hodnoty lidí a jsme schopni je nejen zbraněmi, ale i slovy. … Žijeme v pokrytecké době,“ rozčílil se Pellegrini s tím, že v NHL hrálo letos na 50 Rusů a přitom Američany nikdo nepodezírá z podpory ruské agrese.

Nakonec zdůraznil, že vždy bude hájit životy nevinných lidí a Hudáčka požádal, aby všem, kteří na něj slovně útočí, prominul.

Poslanec SPD Jaroslav Foldyna k tomu dodal, že kauza Júlia Hudáčka ukazuje, jak se Česko mění v protektorát.

„Pár kreténů dělá z naší země protektorát. Bohužel se tak stáváme nesvébytnou zemí v očích ostatních. Co si asi myslí Němci o Češích, když tleskají Hudáčkovi?!“ ptal se.

Jaroslav Foldyna promlouvá

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Miloš Polák

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Zkrátka hloupost Českem kráčí! , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusesathene , 13.01.2024 20:24:58
Všechny ty co se pletou do konfliktu Rusko-Ukrajina považuji za tupce anebo vlezdoprdelníky! Vůbec nerozumí ničemu jen předvádějí svou tupost a malost!

|  10 |  0

Další články z rubriky

860 tisíc Ukrajinců v EU. Někteří je chtějí vrátit

18:04 860 tisíc Ukrajinců v EU. Někteří je chtějí vrátit

Česko stojí před otázkou, zdali následovat některé evropské země a vyslyšet volání Kyjevu o pomoc s …