Kde to jsme? Státní zástupce dostal v Plzni přes ústa, leží v nemocnici

04.02.2019 8:03

V Plzni se někdo rozhodl vzít spravedlnost do vlastních rukou a zbil státního zástupce Libora Řeřichu. Informuje o tom deník Právo.

Kde to jsme? Státní zástupce dostal v Plzni přes ústa, leží v nemocnici
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policie, ilustrační foto

V pátek večer prožil státní zástupce Libor Řeřicha těžké chvilky. Na jedné z plzeňských ulic byl napaden. Podle informací deníku policie už agresora zadržela a posadila ho za mříže. Napadení potvrdil sám Řeřicha. Je to pravda, víc se k tomu nebudu vyjadřovat. Ležím stále v nemocnici,“ zdůraznil s tím, že nebyl v ohrožení života.

Okolo 21. hodiny zastoupili Řeřichovi cestu dva muži. Jeden z nich poté začal státního zástupce tlouct, a to do obličeje. „Crčela z něj krev, volali jsme záchranku a policii,“ popsal jeden ze svědků. V tuto chvíli není jasné, proč útočník udělal to, co udělal. Jisté je jen to, že dobře věděl, že bije státního zástupce, protože ho tak i oslovil.

„Z minulosti má přezdívku český Cattani, podle odvážného komisaře z italského seriálu Chobotnice, kterou si vysloužil za nekompromisní postoj při mnohaletém vyšetřování kriminality policistů,“ doplnil deník.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…