Klára Samková: Nula nula prd, zelení aktivisté! Politici? Banda blbů. Lidi, víte, jak se zařídit. Takto

21.04.2020 10:11

Advokátka Klára Samková se na svém facebookovém profilu vyjádřila k tomu, jak je na internetu plno „zaručených zpráv“ o tom, kde a jak koronavirus vznikl. Podle jejích slov byla odhalena také globální bezzubost zelených aktivistů a politici se ukazují jako banda debilů a spousta lidí přichází o svůj majetek.

Klára Samková: Nula nula prd, zelení aktivisté! Politici? Banda blbů. Lidi, víte, jak se zařídit. Takto
Foto: Hans Štembera
Popisek: Klára Samková

„Ty ‚internety‘ jsou plné ‚zaručených zpráv‘ o tom, kde a jak coronavirus vznikl. Že vznikl uměle, že byly nehody tu v biologických laboratořích v USA, tu ve Wu-chanu, tu někdo zkoušel vyrobit lék proti AIDS a poněkud se to vymklo, tu někdo sežral nedovařenýho netopejra, tu někoho kousl pásovec či jak se ta smrková šiška na pochodu jmenuje, že někdo připravoval biologickou zbraň, prostě každej je chytrej jak ráááádio, a to rádio Jerevan za pochodu,“ píše Samková.

Anketa

Byl Mirek Topolánek dobrý politik?

3%
97%
hlasovalo: 26989 lidí

„S mimořádným potěšením však pozoruji, že po celém globálním mediálním světě nikdo nepřišel s tou nejscestnější možnou ideou, totiž že někdo (a hádejte se kdo – zlý Putin, zlý Trump, zlí Číňani, kupodivu už vůbec ne zlí muslimové, protože na tom, že v muslimistánu o vědu nezakopnete, na tom se – neprávem – shodnou všichni) to udělal a vypustil SCHVÁLNĚ,“ dodala Samková.

„Protože kdyby toho viráka někdo vypustil schválně, tak by to muselo mít nějaký smysl, muselo by to přinést někomu (komukoli) nějaký přímý nebo nepřímý profit. Například: Pomřeli by starci a důchodové systémy by si oddechly. Pomřely by děti (viz smrt prvorozenců při sedmi ranách egyptských) a rodiče by ‚získali kapacity‘ pro ekonomickou činnost. Nebo by došlo k hromadné depopulizaci obecně... nebo, kurňa, řekněte, co vás napadá něco dalšího. Prostě musel by z toho někdo nějak mít nějaký přímý nebo nepřímý užitek. Ale tahle globální pandemie je totálně ke škodě úplně celého globálního světa. Ekonomika jde do DŽA úplně všude. Trhy se hroutí, světové organizace, které si 70 let budovaly svou prestiž, jsou najednou viditelně bandy neschopných kožených panáků, politici se ukazují v souhrnu i jako jednotlivci jako banda debilů a spousta lidí přichází o svůj veškerý majetek. Nějak jsem opravdu nezpozorovala nikoho, kdo by na tomto koronavirovém stavu vydělal. Jo, možná že pár dravců využije následků tohoto stavu, kdy skoupí něco málo podniků, které koronu neustojí. Pan Babiš zřejmě bude expandovat do českého naftařského průmyslu a skoupí si ještě pár chemických podniků. To třeba v Česku. Ale globálně? Hovno, nic, pozitivní výsledek nula,“ píše Samková s tím, že koronakrize však své pozitivní výsledky má, rázu ideologického, nikoliv ekonomického. 

„Jestli se něco fakt ukázalo zcela jednoznačně, tak to, že celá zeměkoule je jedna velká globální vesnice. A to nikoliv z dopuštění EU a podobných na ‚papírových vazbách‘ založených pseudoútvarech, ale na základě ‚stezek lidských kontaktů‘. Základem lidského vnímání okolí jsou, ó ty hrůzo, NÁRODNÍ STÁTY. Proč? Protože národ je jednotka nesoucí KOLEKTIVNÍ VĚDOMÍ, které je součástí vědomí každého jeho příslušníka. Přijít o národní zázemí znamená přijít o kousek sebe. (Proto, mimochodem, byla vždy emigrace tak těžká a vyloučení z Athén či Říma bylo jedním z nejtěžších starověkých trestů). Globalita spočívá v něčem úplně jiném – totiž v OSOBNÍCH VZTAZÍCH. A v obchodních vztazích. Dominový efekt přátelství a dominový efekt obchodu se nevyhnul při ‚koroně‘ ani jednomu místu na světě... takže ‚koronaexperimentem‘ bylo prokázáno, jaká další globální politika má smysl: zapomeňte na nadnárodní útvary a světové organizace. Jsou na nic. Budujte konkrétní a co nejužší bilaterální vztahy. Státní, obchodní, osobní. Vazba k vazbě... a výsledek bude takový, jaký by žádná nadnárodní struktura nikdy nebyla schopna ani vymyslet, natož zrealizovat,“ píše.

Anketa

Souhlasíte se zvýšením koncesionářského poplatku pro ČT?

2%
98%
hlasovalo: 28691 lidí

Zmiňuje také to, že byla odhalena globální bezzubost „zelených aktivistů“, a to počínaje pacifisty á la „překoveme meče v pluhy“ až po gretisty „poručíme větru, dešti“. „Protože systém Gaii prostě funguje a ta si bude vždycky dělat, co chce a jak chce... představa, že lidstvo je hybatelem geochemických poměrů na planetě, je fakt, ale fakt 3,14čovina. Čímž vůbec neříkám, že se nemají třídit odpady a vyčistit oceány od megatun plastů, které tam naházeli (řekněme to nekorektně, ale pravdivě) z 90 % obyvatelé Afriky. Vůbec to taky neznamená, že se má pokračovat v devastaci deštných pralesů a kácení tibetských lesů (po kterých, mimochodem, nikdo ani nevzdechne...). Leč uvědomte si, že toto jsou zásahy, které se všechny odehrávají na naší, lidské rovině. Že pomohou, potěší, ale když by přišlo na skutečné ‚BUCH‘, jehož je koronavirus jen takovou malilinkatou předzvěstí, tak se z toho celé lidstvo pos... a ovlivní nula nula nic a prd. Takže tento bod nemá sloužit k vyvinění se a vykašlání se na vše, týkající se ochrany přírody a rozumného hospodaření s přírodními prostředky, ale ke skončení těch nabubřelých megalomanských představ, že lidstvo fakt ovlivní vše...,“ dodala.

„No a to je tak z dnešního ranního filozofického okénka vše, přeji vám pro dnešek příjemné roztáčení kapitalistických strojů, nepropadejte panice, držte si čepice, jedeme z kopce, nenadávejte a pamatujte, že vždycky může být hůř, a to teda zatraceně pořádně,“ uzavřela.

Anketa

Měla by vláda v létě otevřít hranice alespoň do některých zemí, pokud to půjde?

17%
83%
hlasovalo: 33990 lidí

Celý příspěvek Kláry Samkové:

"Ty internety" jsou plné "zaručených zpráv" o tom, kde a jak coronavirus vzniknul. Že vznikl uměle, že byly nehody tu v biologických laboratořích v USA, tu ve Wuhanu, tu někdo zkoušel vyrobit lék proti AIDS a poněkud se to vymklo, tu někdo sežral nedovařenýho netopejra, tu někoho kousnul pásovec či jak se ta smrková šiška na pochodu jmenuje, že někdo připravoval biologickou zbraň, prostě každej je chytrej jak ráááádijo, a to rádio Jerevan za pochodu.

S mimořádným potěšením však pozoruji, že po celém globálním mediálním světě nikdo nepřišel s tou nejzcestnější možnou ideou, totiž, že někdo (a hádejte se kdo - zlý Putin, zlý Trump, zlí Číňani, kupodivu už vůbec ne zlí muslimové, protože na tom, že v muslimistánu o vědu nezakopnete, na tom se (neprávem) shodnou všichni) to udělal a vypustil SCHVÁLNĚ.

Protože kdyby toho viráka někdo vypustil schválně, tak by to muselo mít nějaký smysl, muselo by to přinést někomu (komukoli) nějaký přímý nebo nepřímý profit. Na příklad: Pomřeli by starci a důchodové systémy by si oddechly. Pomřely by děti (viz smrt prvorozenců při sedmi ranách egyptských) a rodiče by "získali kapacity" pro ekonomickou činnost. Nebo by došlo k hromadné depopulizaci obecně ... nebo, kurňa, řekněte co vás napadá něco dalšího. Prostě, musel by z toho někdo nějak mít nějaký přímý nebo nepřímý užitek. Ale tahle globální pandemie je totálně ke škodě úplně celého globálního světa. Ekonomika jde do DŽA úplně všude. Trhy se hroutí, světové organizace, které si 70 let budovaly svou prestiž, jsou najednou viditelně bandy neschopných kožených panáků, politici se ukazují v souhrnu i jako jednotlivci jako banda debilů a spousta lidí přichází o svůj veškerý majetek. Nějak jsem opravdu nezpozorovala nikoho, kdo by na tomto coronavirovém stavu vydělal. Jo, možná že pár dravců využije následků tohoto stavu, kdy skoupí něco málo podniků, které coronu neustojí. Pan Babiš zřejmě bude expandovat do českého naftařského průmyslu a skoupí si ještě pár chemických podniků. To třeba v Česku. Ale globálně? Hovno, nic, pozitivní výsledek nula.

Přesto však "coronokrize" své pozitivní výsledky má, ovšem, kupodivu, všechny jsou rázu IDEOLOGICKÉHO, nikoliv EKONOMICKÉHO. Totiž:

1) Jestli se něco FAKT ukázalo zcela jednoznačně, tak to, že celá zeměkoule je jedna velká globální vesnice. A to nikoliv z dopuštění EU a podobných na "papírových vazbách" založených pseudoútvarech, ale na základě "stezek lidských kontaktů". Základem lidského vnímání okolí jsou, ó ty hrůzo, NÁRODNÍ STÁTY. Proč? Protože národ je jednotka nesoucí KOLEKTIVNÍ VĚDOMÍ, které je součástí vědomí každého jeho příslušníka. Přijít o národní zázemí znamená přijít o kousek sebe. (Proto, mimochodem, byla vždy emigrace tak těžká a vyloučení z Athén či Říma bylo jedním z nejtěžších starověkých trestů). Globalita spočívá v něčem úplně jiném - totiž v OSOBNÍCH VZTAZÍCH. A v obchodních vztazích. Dominový efekt přátelství a dominový efekt obchodu se nevyhnul při "coroně" ani jednomu místu na světě... Takže "coronaexperimentem" bylo prokázáno, jaká další globální politika má smysl: zapomeňte nadnadnárodní útvary a světové organizace. Jsou na nic. Budujte konkrétní a co nejužší bilaterální vztahy. Státní, obchodní, osobní. Vazba k vazbě... a výsledek bude takový, jaký by žádná nadnárodní struktura nikdy nebyla schopna ani vymyslet, natož zrealizovat.

2) Byla odhalena globální bezzubost "zelených aktivistů", a to počínaje pacifisty á la "překoveme meče v pluhy" až po gretisty "poručíme větru dešti". Protože systém Gaii prostě funguje a ta si bude vždycky dělat, co chce a jak chce... Představa, že lidstvo je hybatelem geochemických poměrů na planetě je fakt, ale fakt 3,14čovina. Čímž vůbec neříkám, že se nemají třídit odpady a vyčistit oceány od megatun plastů, které tam naházely (řekněme to nekorkektně, ale pravdivě) z 90 % obyvatelé Afriky. Vůbec to taky neznamená, že se má pokračovat v devastaci deštných pralesů a kácení tibetských lesů (po kterých, mimochodem, nikdo ani nevzdechne...). Leč uvědomte si, že toto jsou zásahy, které se všechny odehrávají na naší, lidské rovině. Že pomohou, potěší, ale když by přišlo na skutečné "BUCH", jehož je coronavirus jen takovou malilinkatou předzvěstí, tak se z toho celé lidstvo pos.... a ovlivní nula nula nic a prd. Takže tento bod nemá sloužit k vyvinění se a vykašlání se na vše, týkající se ochrany přírody a rozumného hospodaření s přírodními prostředky, ale ke skončení těch nabubřelých megalomanských představ, že lidstvo fakt ovlivní vše...

No a to je tak z dnešního ranního filozofického okénka vše, přeji vám pro dnešek příjemné roztáčení kapitalistických strojů, nepropadejte panice, držte si čepice, jedeme z kopce, nenadávejte a pamatujte, že vždycky může být hůř, a to teda zatraceně pořádně.

Cheeers, vaše, KLára

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …