Klausovec: Romské teplo, kožená zóna, gay rychloseznamka. To podporuje primátor

13.08.2012 10:45

Mega pánský striptýz, gay rychloseznamka, romské teplo či kožená zóna s úchyláky a fetišisty. Takový je zlomek programu letošního festivalu Prague Pride, který ve svém komentáři v LN jmenuje předseda konzervativní pravicové Akce D.O.S.T. Michal Semín.

Klausovec: Romské teplo, kožená zóna, gay rychloseznamka. To podporuje primátor
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Semín

Právě Akce D.O.S.T., jež je blízká prezidentu Václavu Klausovi festival homosexuálů hlasitě kritizuje a považuje jej za demonstraci homosexualismu, ideologie kulturní a společenské levice, která má za cíl podlomit důležité postavení rodiny ve společnosti.

„Sledování pornografického kanálu Man X, travesti show se sexy průvodcem, gay rychloseznamka, kožená zóna slibující úchyláky a fetišisty, mega pánský striptýz, rozjetá párty, která polibkem na rty nekončí, a abychom byli politicky in, tak i Romské teplo,“ zmiňuje v komentáři Semín s tím, že Prague Pride je více než cokoli jiného spíše velký homoerotický mejdan.

Obamův levičácký kulturní imperialismus

Největším problémem ale podle předsedy Akce D.O.S.T. záštita pražského primátora Bohuslava Svobody z ODS, tedy strany, která se sama označuje za konzervativní. Klausovci kritizují i podporu, kterou festivalu vyslovily velvyslanectví USA, Holandska a Izraele. „U těch prvních dvou to nepřekvapí – Obamova administrativa je známá svým levičáckým kulturním imperialismem a Nizozemsko patří  mezi státy, v nichž pokrok došel tak daleko, že tu ke sňatku lze přistoupit i se sebou samým,“ zmiňuje Semín.

Zarážející prý spíše je podpora izraelské ambasády, neboť velvyslanec Levy prý jistě v dětství slýchával  příběh z tóry o městě, kde se po jistý čas konala Sodoma Pride a z tohoto města nakonec zbyla pouhá sůl na březích Mrtvého moře.

„Veřejní činitelé, kteří homosexuální životní styl podporují a staví jej na roveň manželství, jednají proti základním zájmům společnosti, jíž mají sloužit. Hanba jim,“ zakončuje Michal Semín v kritickém komentáři v LN.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…