Kmotr Mrázek. Jeho vražda. A kdo vedle něho narostl? Policejní exředitel varuje před volbami

23.07.2022 7:52 | Ze sítí

Pomalu se řítíme do katastrofy, která s sebou nese hlad, nezaměstnanost, vysokou míru kriminality, bezdomovectví, neúctu k lidské důstojnosti a otrocké vztahy, uvádí ve své relaci O čem se mlčí Stanislav Novotný, moderátor a někdejší policejní prezident. Hovoří o nutnosti radikální změny politického systému, ten je prorostlý organizovaným zločinem napříč vládními stranami.

Kmotr Mrázek. Jeho vražda. A kdo vedle něho narostl? Policejní exředitel varuje před volbami
Foto: Radim Panenka
Popisek: Bývalý policejní prezident Stanislav Novotný

V první řadě Novotný varuje české občany před informacemi z veřejnoprávních médií a od politiků: „Je třeba vysvětlovat, co hrozí obyvatelům naší zaprodané země, že pravdu rozhodně nenajdou v České televizi, v Českém rozhlase či dalších středoproudých médiích, jež slouží nadnárodním zájmům, stejně jako drtivá většina politiků. Média a politici neustále lžou. Zažili jsme to v době covidové, v dnešní době energetické krize či rusko-amerického konfliktu na Ukrajině, už jim nic věřit nemůžeme,“ uvádí, že sílí doba bezpráví, chudoby, cizího diktátu.

Politický systém podle Novotného potřebuje „radikální změnu“. „Politický systém prorostl organizovaným zločinem. A není to pouze ona známá struktura likvidující stranu STAN. Takové struktury jsou nalepené na všechny polistopadové strany, zejména však na ty, které se účastnily rozchvácení národního bohatství v 90. letech, ty dnes máme mimo jiné v současné vládě. Zločinci ze všech koutů jsou ovládáni a využíváni tajnými službami, a to domácími i cizími,“ pokračuje publicista Novotný.

V souvislosti s blížícími se komunálními volbami vzpomněl kmotra Františka Mrázka. Česká média se nedávno zaobírala dosud neobjasněnou vraždou této autority podsvětí. Podle Novotného se snažila vytvářet dojem, že to vše je již za námi, že šlo o šílené devadesátky. K tomu Novotný dodává: „Není tomu tak. Je tomu právě naopak. Zabránění vyšetřování desítek vražd a záhadných úmrtí, jež obklopovaly kmotra Mrázka, vytvořilo kompromitující materiál coby tmel pro organizovaný zločin,“ dodává.

Jedním takovým případem, který stojí za mimořádné zamyšlení, je kauza Sekyra: „Luděk Sekyra, předlistopadový komunista a udavač spolužáků z právnické fakulty a polistopadový spolupracovník kmotra Mrázka, jenž se v přepisech odposlechu v knize Kmotr Mrázek objevuje více než sedmsetkrát. A aniž kdo trval na došetření vražd kolem Sekyrova kamaráda Mrázka, získal tento soudruh coby sponzor lidovců od současného vedení hlavního města Prahy zakázku na přestavbu pražského Smíchova. Předtím za nehorázně přemrštěné ceny opravil řadu klíčových pražských památek,“ uvádí Novotný, že Sekyra je symbol polistopadové zvrácenosti.

Vyzývá české občany, aby korupci a podobným zločinům učinili přítrž v podzimních volbách: „Nezapomeňte na tento odporný produkt české transformace devadesátých let. Ale hlavně to u voleb spočítejte za všech režimů kolaborujícím a silně přesluhujícím lidovcům, stejně jako ostatním stranám, které nám od rána do večera arogantně lžou a bez skrupulí kradou.

Mafii porazíme pouze soudržností. Společně jsme neporazitelní. Proti síle lidového odhodlání neobstojí žádný organizovaný zločin ani tajná seskupení zbabělců. A přesto, že přijdou časy zlé, je to nakonec prosté, stačí poznat pravdu a podle toho konat. Toho se politici bojí jako čert kříže. Do politiky chceme nové lidi, jen vy máte tu sílu je prosadit. I v tak profízlované zemi, jako je ta naše, se to může podařit,“ věří Novotný.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…