Komunistka má radost ohledně bohumínského usnesení: Konečně se ČSSD rozsvítilo

07.11.2013 15:28

Komunistická poslankyně Miloslava Vostrá se raduje, že se ČSSD pomalu rozsvěcí v hlavách. Na severní Moravě totiž sociální demokraté navrhli zrušit tzv. bohumínské usnesení, které ČSSD zapovídá spolupráci s komunisty na vládní úrovni. Podle Vostré ČSSD pochopila, že jí k úspěchu nestačí bombastická reklamní kampaň.

Komunistka má radost ohledně bohumínského usnesení: Konečně se ČSSD rozsvítilo
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

„Rozhodně to nebude shoda s naším programem, který v mnoha případech kopírují. Plamenná slova Michala Haška `s komunisty nikdy` i za předpokladu, že s komunisty dlouhodobě spolupracuje v rámci Jihomoravského kraje, to asi také nebudou. Patrně se někomu z pánů rozsvítilo v hlavě a po letošních volbách si uvědomili, že jejich oslnivé preference byly pouhopouhým snem. Občany nepřesvědčily ani oranžové billboardy s obličejem Bohuslava Sobotky, kterými ovinuli celou republiku. Můžeme si říct, škoda peněz, pánové,“ vzkazuje komunistka.

Vostrá má za to, že přední představitelé ČSSD žijí v Praze odtrženi od života běžných občanů v krajích. V předčasných volbách ale zjistili, že předkládání slibů už voličům nestačí. Alespoň moravskoslezská ČSSD prý prozřela a vede i ostatní regiony k tomu, aby začaly zase myslet na občany. Možná se k tomu sociální demokracie rozhodne již tuto neděli na zasedání ústředního výkonného výboru a začne vyjednávat o budoucí vládě. Pokud ne, občané budou velmi zklamaní, varuje komnunistická poslankyně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…