Konvičkovci: Nehlídáte hranice? Tak je obsadíme my

23.03.2016 11:43

Úsvit – Národní koalice bude 9. dubna demonstrovat na třech hraničních přechodech za preventivní ochranu českých hranic. Zástupci strany to dnes řekli na tiskové konferenci ve Sněmovně. Protesty se mají uskutečnit na hraničním přechodu Cínovec v Ústeckém kraji, na přechodu u Kraslic v Karlovarském kraji a přechodu České Velenice v Jihočeském kraji.

Konvičkovci: Nehlídáte hranice? Tak je obsadíme my
Foto: worldwide.com
Popisek: Hraniční přechod, ilustrační foto

Šéf Úsvitu Miroslav Lidinský dnes znovu kritizoval premiéra Bohuslava Sobotku (ČSSD) za jeho přístup k migraci a za jeho ochotu podpořit dohodu Evropské unie s Tureckem. Opoziční strana podle Lidinského vyčerpala všechny prostředky v dolní komoře a situaci nyní může čelit jen protestem.

Dva hraniční přechody s Německem si strana vybrala, protože je na nich prý jasně vidět potřeba znovuzřízení pohraniční policie. Třetí přechod je na hranici s Rakouskem a podle Úsvitu tam kvete prostituce a obchod s drogami. Cílem demonstrací bude podle opoziční strany krátkodobá blokáda hranic pomocí živého řetězu.

Loni v září zablokovali na výzvu Úsvitu odpůrci islámu na několik minut dopravu na česko-rakouském přechodu Dolní Dvořiště.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam, čtk

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…