Koudelko, odejdi z BIS, a už se nevracej! Shodli se vlastenci na setkání v Příčovech

21.08.2021 20:32 | Reportáž

Bojuji proti covidové mafii v čele s Babišem. Předpokládám, že bude postavena před norimberský tribunál číslo dvě, který připravuje německý právník Reiner Fuellmich, a čekám spravedlnost. To nám řekl Milan Hrabovský, jeden ze spolupořadatelů v pořadí třetího vlasteneckého setkání v Příčovech. Úplně všichni se ale shodli na změně vedení BIS a boji proti migraci.

Koudelko, odejdi z BIS, a už se nevracej! Shodli se vlastenci na setkání v Příčovech
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Účastníci diskuze o historii a jejím zkreslování

„Michal Koudelka z BIS vytvořil novodobou Státní bezpečnost. Slouží k politickému sledování lidí a radí, co si myslet o dějinách. Chcete ho mít v čele BIS?“ Tak se optal davu bývalý policejní prezident Stanislav Novotný. Ozvalo se hlasité: Nééé! „Takže vám, pane Koudelko, vzkazujeme, abyste odešel z BIS, a nikdy už se nevracel,“ dodal. Byli jsme na vlasteneckém setkání v Příčovech...

Dětská krev pro elitu

„Pánové, řeknu vám, EU, NATO a OSN do tří měsíců končí. Rothschildové a Rockefellerové jsou jen zednářští poskoci devíti nejmocnějších satanistických rodin, které zemi ovládají už tisíce let,“ zahlásil celkem sympatický mladík v autobuse. Věděl, že také jedeme na setkání do Příčov. „Ve světě se ročně ztratí miliony dětí. Elita si totiž z jejich krve vyrábí elixír mládí. Proč je asi Tom Cruise už třicet let stejný,“ přidal na grádech. Při vědomí, že bláznům se opravdu nemá odporovat, mlčím. Nicméně to už jsme vystupovali v obci nedaleko Sedlčan a mířili k blízkému zámku.

Anketa

Považujete afghánskou misi (2001-2021) za úspěch Západu?

1%
98%
hlasovalo: 19278 lidí
Letos vlastenecké setkání zaštítil dokonce prezident Miloš Zeman a na Facebooku mají jeho vlastnoručně podepsaný glejt. „Zeman se odkopává stále víc. Zaštítit akci novodobých nácků může jen senilní člověk, co neví, co podepisuje, nebo člověk, pro kterého je hlavní cíl zbytku života ponížit pražskou kavárnu, čert vem blaho země,“ komentoval tamtéž jakýsi Michal Špondr.

V nejednotě není síla

V parku před zámkem mohlo být tak pět set lidí. Oproti loňsku ubylo stánků, ale třeba on-line TV Raptor tam měla celé tiskové středisko. „Letos jsme požádali politické strany, aby si zde nestavěly stánky a v žádném diskusním panelu nemluví někdo, kdo by stál na výrazném místě jakékoliv kandidátky. Myslím si, že je to před volbami fér,“ sdělil sociolog a antiislamista Petr Hampl. Přiznal se, že ho po pěti letech velkého zaujetí pro společnou věc stále mrzí, že se protiislámské a protiimigrační strany nedokázaly sjednotit, aby ve volbách měly větší šanci na úspěch.

„Vize byla vytvořit tady jednotnou lidovou frontu lidí, kteří by jednou mohli být silou, která změní svůj osud. To se rozpadlo,“ dodal s tím, že nedokáže pochopit politiky, co se vezou na vlně proti rouškám a očkování. S tím, že je šéf Bezpečnostní informační služby (BIS) škůdce, souhlasí, jako snad všichni na vlasteneckém setkání, a přítomné proudy, jako třeba esoterická alternativa, masarykovští vlastenci, konzervativní katolíci a další a další, také podle něj spojuje téma migrace.

Kdo je český Tálibán?

Další spolupořadatel Milan Hrabovský z Ostravy podporuje Volný blok a byl snad na všech jeho demonstracích, co se jich v Praze pořádalo. „Hlavní naší náplní je boj proti covidové mafii a vládním zločincům, tedy proti Babišovi a ostatním. Vydávají nařízení, která jim soud hází pod stůl, ale pořád to opakují. Chovají se jako organizovaná zločinecká skupina. Předpokládám, že budou postaveni před norimberský tribunál číslo dvě, který připravuje německý právník Reiner Fuellmich, a čekám spravedlnost. Však ono se to otočí,“ říká s tím, že Koudelka z BIS opravdu půjde od válu.

„Člověk v tísni je informační agentura placená z peněz České televize, která nás stále manipuluje,“ zahřměl dále Novotný z pódia, kde se vystřídaly debatní panely na téma vzdělanost, soběstačnost, zkreslování historie či perspektiva vlastenectví. „Té nejednotnosti prostě nerozumím. Sejde se šest národnostních spolků, mají dohromady deset členů, ale jen tři předsedy, protože každý šéfuje dvěma spolkům nejednou,“ zasmál se jeden ze znalců prostředí a vtipkoval dále: „Když si to člověk vezme doslova, tak Trikolóra je vlastně Tálibán, protože ti také zastávají tradiční rodinné vztahy a hodnoty.“

Co je to LGBT?

Narozen v ČSSR, měl na tričku „Jarda, co se zabývá bezpečností“, a setkání se zúčastnil poprvé. Narodil se v roce 1963, kdy zastřelili amerického prezidenta Kennedyho, a za bývalého režimu sloužil u Pohraniční stráže. Jeho srdce tluče nalevo, volí KSČM, ale dobrou alternativou je prý i SPD, protože vlastenectví není sprosté slovo. Bohužel vlastenecké síly jsou v Česku stejně atomizované jako odbory.

„Byl jsem proti vstupu do EU, a dnes, tím, jak nám v Bruselu salámovou metodou ukrajují státní suverenitu, se mi to jen potvrzuje. Jsem tedy pro vystoupení,“ doplnil. Ostatně na setkání mohl každý, jako každý rok, ve stánku podepsat petici pro vystoupení z EU. Kolem něj se mihnul pán, co měl na tričku alternativní výklad pro zkratku LGBT, tedy lesby, gaye, bisexuály a transgender osoby. Podle něj je to „liberty, guns, beer and Trump“, tedy svoboda, zbraně, pivo a americký exprezident Donald Trump.

reklama

autor: Jan Rychetský

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…