Kritik Rejžek se vyřádil nad protiuprchlickými hity. A „lhářem roku“ Haškem

12.08.2016 22:43

Hudební kritik Jan Rejžek se na serveru Lidovky.cz pustil do dvou žen, které v poslední době nazpívaly protiuprchlické hity. Řeč je o zpěvačce a herečce Olivii Žižkové a jejím klipu Evropo dýchej a političce za stranu Úsvit-NK Dominice Myslivcové a její písni Změnu tu my nechcem. Píše to server Lidovky.cz.

Kritik Rejžek se vyřádil nad protiuprchlickými hity. A „lhářem roku“ Haškem
Foto: Martin Kovář
Popisek: Jan Rejžek

Kromě písní se Rejžek vyjádřil také k olympijským hrám a k politice. „V neustálé politické paralympiádě drzosti se drží s velkým náskokem v popředí jihomoravský hejtman Michal Hašek, jehož v boji o titul Lhář roku málokdo předstihne – s jeho mluvčími a nemluvčími, kteří ušetřili do vlastní kapsy z našich daní skoro čtyři miliony,“ konstatuje Rejžek. V té souvislosti nazývá premiéra Bohuslava Sobotku (ČSSD) mrtvým broukem a podotýká, že tuhle partaj Hašků a Škromachů bude na podzim volit zřejmě jen šílenec. „A na topole podle skal jí Andrej Babiš zatleskal,“ dodal.

Původní text ZDE.

Ale vraťme se již k výše zmíněným písním. „Zatímco za našich babiček platívala pranostika, že na svatého Jiří vylézají hadi a štíři, nyní se objevil nový obyčej. Teď v srpnu se totiž počaly vynořovat z děr jakési obskurní barbíny, které vlastenecky hodlají probouzet národ protestsongy a coby samozvané mluvčí celé Evropy bojují proti islámu. Takový zdejší virus zika,“ říká a připomíná obě dámy – Olivii Žižkovou i Dominiku Myslivcovou.

Žižková je podle Rejžka prostá duše, která názory čerpá od Tomio Okamury a Jiřího Krampola. Jednadvacetiletá Myslivcová je pro změnu podle něj loutka. „Ubohý slovník obou hudebních animírek napovídá, že se jejich základní vzdělání zadrhlo u Čtyřlístku. Navrhuji vylepšení textů třeba takhle: ‚Ve snech mě tíží, že k nám se Olivie blíží, když slyším její song, a nemám to fakt z bong, mám z něho depky, než tyhle bílý lebky, radši snad černý blues, než jejich naci hnus. Evropo, braň se‘!“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…