Krymská činitelka, považovaná za sexsymbol, drsně varovala Ukrajince

07.05.2015 13:21

Vrchní státní zástupkyně Krymu Natalija Poklonská se nechala před médii slyšet, že jsou tamější bezpečnostní složky dobře připravené na případný příjezd ukrajinských radikálů, kteří by chtěli destabilizovat situaci na poloostrově.

Krymská činitelka, považovaná za sexsymbol, drsně varovala Ukrajince
Foto: rozhlas.cz
Popisek: Krym - Artěk

Podle Poklonské jsou bezpečnostní služby na Krymu dobře připraveny na blížící se letní dovolené, které by mohli využít ukrajinští radikálové k vyvolání napětí na poloostrově. „Bezpečnostní služby jsou v plné pohotovosti. Všechny potenciální radikály dobře známe a jsme připraveni je u nás řádně uvítat. Máme dostatek volných cel v našich věznicích. Jsem si jistá, že se tam pro každého najde místo. Byť jim bohužel nemohu zaručit výhled na moře,“ konstatovala sarkasticky pětatřicetiletá Poklonská v průběhu svého vystoupení před médii. Do své funkce byla jmenována po anexi Krymu Ruskem loni v březnu. Jako prokurátorka od začátku vystupovala proti demonstrantům odmítajícím připojení k Rusku. Poklonská je známá svými razantními postoji a rovněž fyzickým vzhledem, který je mnohými považován za „téměř dokonalý“.

celý text v angličtině je ZDE

Poklonská se nechala ve svém vystoupení slyšet, že neočekává žádný příliv radikálně smýšlejících ukrajinských občanů. „Jistě mají pud sebezáchovy, který jim nedovolí, aby tady podnikali něco protizákonného. Bezpečnostní služby se aktivně věnují identifikaci nacionalistů na internetu. Vyhledávají webové stránky, jejichž provozovatelé jsou podezřelí z šíření fašistické a nacistické propagandy. Když je jim prokázáno porušování zákonů, stránky jsou jednoduše zablokovány. Stalo se tak již v asi deseti případech. V současné době se už několik těchto případů řeší u soudu,“ informovala vrchní státní zástupkyně Krymu Poklonská. Současně sdělila, že v minulém roce soudy řešily jeden případ, kdy nacionalisté na svém webu publikovali protizákonné sdělení. „Monitoring těchto a podobných stránek probíhá prakticky nepřetržitě,“ dodala Poklonská.

http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2014/346/0/d/natalia_poklonskaya_9_by_hakuxtemari-d89lv20.jpg

http://rt.com/files/news/2f/a1/80/00/poklonskaya-3.jpg

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: pro

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…