Ledová sprcha od nezávislé: Okamura prý nacpe do Parlamentu celé své příbuzenstvo

10.12.2013 10:54

Nemělo by zapadnout, že v senátním obvodu na Zlínsku, který se uprázdnil po Okamurovi, se děje naprostá nehoráznost, uvedla pro ParlamentníListy.cz nezávislá Jana Zwyrtek Hamplová.

Ledová sprcha od nezávislé: Okamura prý nacpe do Parlamentu celé své příbuzenstvo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Ta v textu upozorňuje, že bývalý senátor Okamura, "který před rokem objížděl region a blbnul lidi svou populistickou rétorikou, je po roce opustil kvůli vlastním vyšším politickým ambicím. Zkrátka nasliboval a pak své voliče po roce hodil přes palubu."

Aniž by se prý začervenal, omluvil nebo něco podobného, objíždí opět stejný senátní obvod a nabízí voličům svého skoro tchána, míní Hamplová. "Pan Okamura své voliče svého senátního obvodu po roce zradil. Vykašlal se na ně a šel do sněmovny. A aby toho nebylo dost, nabízí jim nyní svého skoro příbuzného, otce své současné přítelkyně. Zkrátka takový rodinný podnik. A myslí si, že mu na to voliči skočí. Není vyloučeno, že tento jeho kandidát za rok zase uteče a pan Okamura nabídne voličům dalšího příbuzného. Nebo možná přímo svou přítelkyni. S jídlem roste chuť a co je doma, to se počítá, pánové. Co by měli voliči udělat?"

"Osobně se divím, že pan Okamura se nebojí do regionu jet a opět něco slibovat. Zklamal, utekl, tečka," uzavírá Hamplová.

Tomio Okamura poté, co se svým hnutím Úsvit pronikl do sněmovny, odstoupil z postu senátora na Zlínsku. Doplňující volby se zde budou konat v polovině ledna a do boje o senátorské křeslo vstoupí deset adeptů politických stran.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…