Lejla Abbasová promluvila veřejně o vztahu s Kocábem

13.05.2012 19:35

Lejla Abbasová v rozhovoru pro blesk.cz poprvé otevřeně promluvila o svém vztahu k hudebníkovi a někdejšímu ministrovi pro lidská práva a národnostní menšiny České republiky Michaelu Kocábovi.

Lejla Abbasová promluvila veřejně o vztahu s Kocábem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zakladatelka nadačního fondu Asante Kenya a projektu Medela Lejla Abbasová

Když před dvěma lety vyšel najevo vztah Abbasové a Kocába, způsobil velký rozruch nejen proto, že Kocáb byl v té době ještě ženatý. Nejhůře to prý nesla Natálie, dcera známého hudebníka.

„Z našeho okolí, pracovního ani soukromého, to skoro nikdo nevěděl. Chtěli jsme najít co nejvhodnější okamžik, kdy náš vztah oznámíme,“ vzpomíná v rozhovoru Abbasová. Celou záležitost ale prozradil Kocábův zapomenutý mobil plný sms zpráv od Abbasové, jeho tehdejší mluvčí.

Abbasová popírá, že by rozbila manželství Kocába a jeho ženy. „Prohlášení Michaela i Marshy bylo v tom duchu, že já nejsem rozhodně ta, která rozklížila jejich manželství. Podle Michaela měli nefunkční vztah už delší dobu, ale mně nepřísluší o tom mluvit. Hrdá na to ale samozřejmě nikdy nebudu,“ dodává pro blesk.cz.

Svatba není vyloučena

Věkový rozdíl pětadvaceti let prý Abbasová ani nevnímá, o Kocábovi říká, že je to "extrémně chytrý člověk s velkou sociální inteligencí a empatií. Dokáže se zapálit pro spoustu věcí, umí si ze sebe udělat strandu. U něj nemám vůbec pocit, že by byl o tolik starší než já".

Abbasová žije s Kocábem v jeho pražské vile, před pěti měsíci se jim narodil syn David. Do budoucna Abbasová nevylučuje ani svatbu, ani další potomky. "Mým snem vždycky bylo mít sudý počet dětí. Ale sny jsou sny a realita je věc druhá,“ uzavírá rozhovor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…