Michal David zasáhl proti viru! A Lucie Bílá, ta teprve! VIDEO+FOTO

17.03.2020 7:05

Epidemie koronaviru dál sužuje Česko, je již 344 nakažených. Tři lidé se však již také vyléčili. Země bojuje s nedostatkem roušek a zdravotnického materiálu, a tak přikládá ruku k dílu téměř každý. A zpěvák Michal David na svém facebookovém profilu uklidňuje, že to společně dokážeme.

Michal David zasáhl proti viru! A Lucie Bílá, ta teprve! VIDEO+FOTO
Foto: reprofoto: FCB
Popisek: Zpěvák Michal David.

Zpěvačka Lucie Bílá se rozhodla bojovat s nedostatkem roušek. Využila k tomu i svůj um, neb je vyučená švadlena. A tak zasedla k šicímu stroji. „Pak, že se mi nebude má profese švadlenky hodit... Chystám balík roušek do kladenské nemocnice...“ poznamenala. 

Anketa

Dělá Babišova vláda dost pro zvládnutí virové krize?

92%
8%
hlasovalo: 32561 lidí

„Přátelé, já vás zdravím a divte se, ale už jsem doma. My jsme se nakonec rozhodli z Tenerife odletět domů, protože si říkáme, že přece jenom je tady víc bezpečněji, co se týče toho, že tady je čeština – my španělsky zas tolik neovládáme, takže jsme se nakonec s celou rodinou rozhodli, že přiletíme domů, tak už jsme tady, jsme 14 dnů v karanténě, kterou dodržujeme. A to, že to bereme vážně, ten koronavirus, tak přikládám fotku, kterou si můžete prohlédnout,“ poznamenal David ke snímku, kde je patrné, jak se chrání.

„Dávejte na sebe pozor, protože to opravdu není legrace, dbejte na sebe, dbejte na hygienu. Je to strašně důležité. Pokud máte nějaké dezinfekce, tak je používejte, myjte si několikrát ruce a věřte mi, že je to fakt hodně vážné. Věřím, že vše bude lepší,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…