Miliony, miliony migrantů, vyhrožuje nám hlavoun EU. A navrhuje... Ano, platit

27.06.2017 10:55

Předseda Evropského parlamentu Antonio Tajani tvrdí, že EU musí urychleně řešit migrační krizi, Pokud ji nebude řešit, hrozí prý, že starý kontinent zaplaví miliony migrantů.

Miliony, miliony migrantů, vyhrožuje nám hlavoun EU. A navrhuje... Ano, platit
Foto: repro foto Youtube
Popisek: Uprchlíci, ilustrační foto

Evropská unie se dál pokouší řešit a vyřešit migrační krizi. Předseda Evropského  parlamentu Antonio Tajani má za to, že tuto krizi je třeba řešit v Africe. „Zásadní bude odvést kus práce v Africe. Potřebujeme najít řešení pro Afriku, protože bez řešení v Africe k nám z tohoto kontinentu bude proudit stále více migrantů. Miliony a miliony migrantů,“ pravil Tajani. Změnit to mohou investice proudící do Afriky. Informuje o tom server britského deníku Daily Express.

Celý článek naleznete zde

Bez investic Afrika nebude lepším místem k životu a lidé z ní budou dál utíkat. Část investic však padne také na informační kampaň o rizicích, která číhají na migranty na cestě z Afriky do EU. Jen Středozemní moře se stalo hřbitovem tisíců lidí, kteří mířili do Evropy za lepším. Desítky tisíc lidí však tuto cestu přežily a ocitly se v Itálii. Za rok 2016 šlo asi o 181 tisíc lidí a v roce 2017 to bude zřejmě ještě víc.

Svou troškou do mlýna přispějí také Britové. Také občané království, které se chystá z EU odejít, uvolní peníze na kampaň, která migrantům vysvětlí, že pašeráci slibují často naprosto nesmyslné věci a pro Afričany bude lepší zůstat na svém kontinentu a přežít, neriskovat, že skončí ve vodním hrobě anebo zklamaní v italských městech.

Také Britové uznávají, že je třeba podat pomocnou ruku těm, kteří se bez ní opravdu neobejdou, ale zároveň hodlají hájit své národní zájmy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…