Miloš Zeman mi dal herdu do zad, až jsem si polila rozkrok. Významná manželka vypráví

22.06.2020 11:08

Manželka bývalého ministra práce a sociálních věcí Miroslava Macka, Petra Macková Hrochová, vzpomněla na jednu příhodu, kterou zažila se současnou hlavou státu, prezidentem Milošem Zemanem.

Miloš Zeman mi dal herdu do zad, až jsem si polila rozkrok. Významná manželka vypráví
Foto: Screen: TN.cz
Popisek: Prezident Miloš Zeman v rozhovoru pro TN.cz.

"Je to přesně 11 let, co jsme nemuseli mít za prezidenta Zemana," napsala úvodem své vzpomínky Macková Hrochová. "Poprvé jsme si s Mirkem vyšli do společnosti, k té příležitosti jsem vynesla nové šaty v krémové barvě a dala si fakt záležet, abych nedělala ostudu. Večer parádní do chvíle, než ke mně v nestřežený okamžik z boku přistoupil evidentně posilněný Miloš Zeman, odvyprávěl jakýsi oplzlý vtip a zezadu mně svou tlapou dal herdu do zad. Odlétla jsem dva metry dopředu a polila si ty šaty vínem přímo v rozkroku," vzpomíná Macková Hrochová.

"A v ten moment mě od něj Mirek odtáhl a způsobil, že nakonec máme na Hradě Zemana, protože přísahám, já bych ho tehdy umlátila chladičem na led," napsala se smíchem Hrochová.

Petře Mackové Hrochové je 33 let, exministru Miroslavu Mackovi je 75 let. Vzali se před pěti lety, Macková Hrochová je jeho třetí manželkou.

Macek kromě svého politického působení (po revoluci byl spoluzakladatelem Občanské demokratické strany a jejím místopředsedou) je také stomatologem, publicistou a překladatelem. S první manželkou Alexandrou se rozešel v roce 2001, záhy se oženil s Janou Blochovou. Právě kvůli ženě došlo ke sporu s tehdejším ministrem zdravotnictví Davidem Rathem (ČSSD). Macek Ratha fyzicky napadl na sjezdu stomatologické komory, a to poté, co Rath prohlásil, že se Macek se svou manželkou oženil jen kvůli penězům. Pár se rozešel v roce 2009. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…