Miloš Zeman se nekompromisně vypořádal s Jandou z Evropských hodnot: Vydatně onanoval před kamerou, není důvěryhodný. Potřebujeme ejakulaci myšlenek, ne spermatu

31.07.2016 12:31 | Zprávy

Prezident Miloš Zeman poskytl již tradiční rozhovor serveru bulvárního deníku Blesk. Při setkání v Lánech opět prokázal, že se nebojí říkat věci na rovinu. Jasně se vyjádřil k uprchlické krizi, znovu tvrdě zkritizoval miliardáře Zdeňka Bakalu, zastal se svého poradce Martina Nejedlého a velmi tvrdě odsoudil analytika Jakuba Jandu z think-tanku Evropské hodnoty. V hodinové kanonádě také prozradil, že si první dáma Ivana Zemanová udělala zbrojní pas, takže svého manžela možná ochrání před teroristy.

Miloš Zeman se nekompromisně vypořádal s Jandou z Evropských hodnot: Vydatně onanoval před kamerou, není důvěryhodný. Potřebujeme ejakulaci myšlenek, ne spermatu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman při rozhovoru pro Blesk ze zámku v Lánech

Podle prezidenta nestačí posílat si soustrastné dopisy po teroristických útocích, je třeba přijmout konkrétní opatření, která nám umožní teroristickým útokům předejít.

„Já to řešení vidím v deportaci všech těch, kdo nezískají v příslušných zemích azyl. A těch je většina. Kromě toho by bylo dobré sáhnout k deportaci radikálních muslimských duchovních a nakonec by bylo dobré zarazit financování muslimských komunit ze zahraničí. Je třeba zbavit se příčin terorismu a touto příčinou jsou ilegální, nebo chcete-li nezákonní migranti,“ uvedl. Ti tam prý nechtějí pracovat, chtějí tam pobírat sociální dávky.

Deportace by se podle prezidenta měla týkat i těch, kteří žijí v Evropě již dlouho, ale existuje u nich podezření z vazeb na teroristy. „Naši politici, kteří nechtějí být obviňováni z šíření poplašných zpráv, říkají, že nám nic nehrozí,“ řekl prezident. Sám by prý tak optimistický nebyl. Dohodl se proto s ministerstvem obrany na posílení bezpečnostních opatření na Pražském hradě.  

Kdyby v Česku hrozila velká migrační vlna, což se naštěstí zatím neděje, prezident by se nebránil výstavbě plotu na českých hranicích. „Moje žena už si vyřídila zbrojní pas, takže doufám, že by mě mohla ochránit, ale mě bude chránit především ochranka,“ prozradil také prezident. Ačkoli byl v minulosti přesvědčen, že přílišné množství zbraní ve společnosti není nejlepší nápad, postupem času názor změnil.

„A byl bych rád, aby změnila názor i německá kancléřka Angela Merkelová a měla by přehodnotit tzv. Willkommenskultur, neboli vítací kulturu,“ doplnil k tématu prezident.

Zmínil také jméno francouzského prezidenta Francoise Hollanda, který už dvakrát odložil návštěvu České republiky kvůli teroristickým útokům ve své zemi. Miloš Zeman vyjádřil pochopení pro francouzského prezidenta a připomněl, že se s ním tak či tak setká na zahájení olympijských her v brazilském Riu. Proberou spolu prý dvě základní témata. Za prvé terorismus, který ohrožuje Evropu, a za druhé politickou situaci v EU. Ta podle Zemana škodí sama sobě, když vydává spoustu nesmyslných opatření a tím odrazuje Evropany.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…