Miloše Jakeše srazilo auto

10.02.2017 13:45

Někdejší generální tajemník ÚV KSČ Miloš Jakeš je pobitý. Stal se totiž účastníkem dopravní nehody. Píše o tom server Blesk.cz.

Miloše Jakeše srazilo auto
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Milouš Jakeš

Čtyřiadevadesátiletého politika srazilo minulý týden v pátek dopoledne auto. Jak píše server, tělo Jakeše po srážce odletělo a narazilo na zem. Zakrvácený Jakeš to však naštěstí odnesl jen drobnou zlomeninou nosu a modřinami. Nehoda se podle všeho stala v Jakešově bydlišti – v pražských Dejvicích. 

  • Původní text ZDE

Expolitik šel prý na tramvaj, do níž už však nenastoupil. „Stalo se to ráno, když jsem šel na tramvaj. Já chtěl přejít na druhou stranu. Šel jsem po přechodu, kudy chodívám na tramvaj. A v tom do mě prostě zezadu bouchlo auto,“ sdělil Jakeš Blesku.

Po srážce byl záchranou službou převezen do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích. Hospitalizován zde však nebyl, ještě ten den byl propuštěn do domácího léčení. Jak uvedl, odjel tramvají.

„Hlavně z toho nic nedělejte, nic se vlastně nestalo. Jsem v pořádku,“ řekl nyní repotérům. Dokonce ani nechce, aby se to dále šetřilo. Řidička vozu, jíž byla mladá slečna, se mu prý omluvila.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…