Milostný vztah Jany Černochové. Kalousek fackuje Michálka za to, co o političce veřejně napsal

24.05.2019 14:00

Zažil jsem v politice lecjaké nechutnosti, ale tohle už Piráti přehánějí, zlobí se Miroslav Kalousek (TOP 09).

Milostný vztah Jany Černochové. Kalousek fackuje Michálka za to, co o političce veřejně napsal
Foto: screen: Twitter M. Kalouska
Popisek: Miroslav Kalousek (TOP 09)

Předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek se naštval na Piráty. Proč? Protože předseda poslaneckého klubu Pirátů Jakub Michálek do politických sporů s ODS zapojil i milostné vztahy.

Všechno začalo úterním jednáním na bezpečnostním výboru Sněmovny, kde se poslanec ODS Pavel Žáček obul do Pirátů za to, že některá svá témata probírali s podplukovníkem Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) Janem Šmídem. Piráti na konzultacích se Šmídem nevidí nic špatného, ale Pavla Žáčka to ani v nejmenším neuklidnilo. Chtěl vědět, zda by si příště každá strana měla pořídit svého policistu na konzultace. O sporu informoval deník Právo.

Předseda poslaneckého klubu Pirátů Jakub Michálek chtěl na sociální síti Twitter občanským demokratům vrátit úder.

„ODS mě nepřestává bavit. Jejich poslankyně a šéfka výboru (Jana) Černochová chodila s policejním prezidentem a teď se před volbami vzbudili, že jim vadí naše expertní konzultace s řadovým policistou k legislativě. Zoufalí lidé dělají zoufalé činy...“ napsal Jakub Michálek v narážce na Martina Červíčka.

Mgr. et Mgr. Jakub Michálek

  • Piráti
  • Pusťte nás na ně, porveme se za vás!
  • poslanec

Za tento příspěvek mu lidé v diskusi nejednou vyčinili. Michálek prý vyplodil „chudý tweet“ a pokud Piráti chtějí dál bodovat na politické scéně, měli by prý přidat.

Ke kritikům se přidal i předseda poslaneckého klubu TOP 09. který chtěl vědět, zda z tohoto dětinského chování Michálek někdy vyroste.

„Zažil jsem v politice lecjaké nechutnosti. Ale přetřásat bývalé milostné vztahy svých kolegů a dávat je do roviny se stranickou agendou, to je dosud nepoznaná úroveň primitivního buranství. Myslíte, @JakubMichalek19, že z toho vyrostete, nebo je to program @PiratskaStrana?“ otázal se Kalousek.

I pod příspěvkem politika z řad TOP 09 se rozjela diskuse. Voliči ho žádali, aby nekopal do Pirátů a bral je spíš jako spojence ve střetu s předsedou hnutí ANO a premiérem Andrejem Babišem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…