Mitrofanov: Putin pošle na smrt statisíce Rusů, aby nemusel uznat porážku. Stehlíková: Je srab

24.10.2022 13:21 | Ze sítí

Komentátor Alexandr Mitrofanov se na sociálních sítích vyjádřil k ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi. „Putin je schopen poslat na smrt tisíce až statisíce lidí v Rusku, aby nemusel uznat svou porážku,“ poznamenal. K jeho slovům se pak přidala i psychiatrička Džamila Stehlíková.

Mitrofanov: Putin pošle na smrt statisíce Rusů, aby nemusel uznat porážku. Stehlíková: Je srab
Foto: Hans Štembera
Popisek: Alexandr Mitrofanov a Petr Pithart

„Čím více nabírám materiál z Ruska, tím více se utvrzuji v názoru, že Putin je schopen poslat na smrt tisíce až statisíce lidí v Rusku, aby nemusel uznat svou porážku. To se samo o sobě nezastaví. Není ale jasné, zda to v Rusku vyvolá dostatečnou protireakci, než to bude nezvratné,“ poznamenal na svém twitterovém profilu komentátor Alexandr Mitrofanov.

Anketa

Chcete, aby Andrej Babiš osobně kandidoval na prezidenta republiky?

75%
19%
hlasovalo: 18758 lidí

„Jsem pesimista, pozoruji národní hnutí: Aktivní jsou hlavně exilové vlády. Putin udělá cokoliv, aby neuznal porážku, udržel moc a nepřišel o svůj ničemný život. Ale taktický jaderný úder zatím asi nepřichází v úvahu, protože Putinovi pohrozili, že ani on to nepřežije. Je srab,“ odvětila v diskusi psychiatrička Džamila Stehlíková.

„Odpovím ryzí češtinou, že ANO. Ví vil sí,“ dodal Mitrofanov.

Následně přidal ještě jeden komentář: „Pokud bude vojenské vítězství na Ukrajině, bude v Rusku poněkud jiný režim. Neříkám, že diametrálně odlišný. Ale výkřiků z RF směrem na Západ, že je jiný, bude dost, a dost bude lidí na Západě, kteří uvěří nebo budou dělat, že uvěřili, aby na tom vydělali.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vef

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…