Mladý soudruh: Holešovská výzva je habaďůra a plivnutí do tváře proletariátu

26.03.2012 14:26

Jedna velká habaďůra na lidi a plivnutí do tváře proletariátu, tak vidí mladý komunista hnutí Holešovská výzva. Hnutí podle komsomolce vytvořila vládnoucí třída, která tím chce zmanipulovat občany, aby rezignovali na opoziční myšlení.

Mladý soudruh: Holešovská výzva je habaďůra a plivnutí do tváře proletariátu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Celostátní konference občanských iniciativ, hnutí, sdružení a jednotlivých občanů

Tím správným opozičním myšlením pak mladý soudruh Dalibor Špidla samozřejmě chápe nahrazení současného systému diktaturou proletariátu. Holešovskou výzvu chápe jako hloupou a zkorumpovanou.

Aby svá slova doložil, nebál se Špidla na stránkách Komsomol.cz iniciátory Holešovské výzvy pořádně prokádrovat. Podle něj to jsou všechno agenti vládnoucí třídy, kteří chtějí veřejnost podvést.

Za kterou kapitalisticko-fašistickou frakci Slávek Popelka kope?

Takto například charakterizuje Slávka Popelku: „Jakýsi ubohý disident v období socialismu napojený na pološíleného Petra Cibulku. Já se ptám, zda můžeme věřit disidentovi, který se částečně přičinil, ať přímo nebo nepřímo, o pád zlatého období 1948-1989?,“ píše komsomolec.

Podle mladého soudruha je Slávek Popelka zkrátka najatým disidentem z povolání: „Dalo by se i hovořit o tom, že jakýsi nýmand, o kterém ani nevíme pořádně, odkud se vzal, a za kterou kapitalisticko-fašistickou frakci kope, je vpodstatě disidentem za každého režimu. Je to profesionální disident? Disident z povolání?“

Podvod plný kapitalistů, to je podle komsomolce Holešovská výzva

Ani další osobnosti Holešovské výzvy nezůstaly ušetřeny toho, že by si je Dalibor Špidla proklepl: Vlastibora Čermáka charakterizuje jako „přesvědčeného kariéristu z KSČ“, Zdeňka Ponerta pak třeba jako „živoucí parodii politika – amatérského havlistu“.

„Další podvod v podobě Holešovické výzvy je tu. Pln kapitalistů a napojených osob na různé korporace, bývalých členů KSČ, kteří samozřejmě módně nenávidí minulý režim,“ uzavírá mladý komunista svou úvahu nad Holešovskou výzvou.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pal

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…