Musela. Aňa Geislerová o zdraví Zemana. A pak jí zkazili radost

16.09.2021 11:14 | Ze sítí

Herečka Aňa Geislerová, která dlouhodobě nemá ráda prezidenta Miloše Zemana, neodolala a přihlásila se k tvrzení, že o Zemanově zdraví toho víme tolik jako o zdraví Gustáva Husáka. Nicméně nyní Pražský hrad prolomil mlčení a přesně uvedl, jak to s prezidentem je.

Musela. Aňa Geislerová o zdraví Zemana. A pak jí zkazili radost
Foto: Repro Facebook
Popisek: Herečka Aňa Geislerová podporuje běloruskou opozici na Staroměstském náměsti

Prezident Miloš Zeman je od úterý hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici. Andrej Babiš veřejnost uklidňuje, že prezidentův zdravotní stav není vážný.

Předseda Sněmovny Radek Vondráček (ANO) prozradil, že je v kontaktu s kancléřem Vratislavem Mynářem, má informace, které se na veřejnost nedostaly, ale on si je nechá pro sebe. „Komunikuji s panem kancléřem. Mám informace, které zřejmě nejsou veřejně přístupné. Na prezidentovu žádost akceptuji, že se jedná o jeho osobní zdravotní stav, a slíbil jsem, že tyto informace nebudu šířit,“ uvedl v rozhovoru pro Deník N.

Odmítl odpovědět na otázku, zda je Miloš Zeman v ohrožení života a zdůraznil, že k tomu by se měl vyjádřit Hrad.

Jenže Hrad až do čtvrtečního rána mlčel a po sociálních sítích se rojily různé spekulace i vtípky.

S jedním z nich přišel i karikaturista Miroslav Kemel – nakreslil vtip, v němž hraje hlavní roli hradní mluvčí Jiří Ovčáček, který dostane na obrázku pochvalu.

„Výborně, už vyslovuješ skvěle. A časem možná pochopíš, že mluvka a mluvčí jsou dvě různé disciplíny,“ pochválila paní na obrázku malého Jiříčka.

vtip

Herečka Aňa Geislerová tenhle vtip sdílela na sociálních sítích.

Od doby, co je Miloš Zeman prezidentem se herečka nijak netajila tím, co si o Miloši Zemanovi myslí.

V roce 2018 důrazně žádala odvolání prezidenta Miloše Zemana pro velezradu. 

„Můžete už s tím něco udělat? Tyhle ostudný a skutečně pro naši zem destruktivní výstupy se nesmí opakovat. Ten člověk nejedná v našem zájmu,“ rozčilovala se Geislerová. Pak varovala, že pokud se toho nikdo nechopí, tak ona si „dodělá maturitu a práva“, aby s tím mohla „něco udělat“ ona. „Ale doufám, že se to vyřeší rychleji a jednodušším způsobem,“ dodala herečka.

Psali jsme:

Jiří Ovčáček, hradní mluvčí nakonec přece jen promluvil.

„Lékaři provedli zevrubné zdravotní vyšetření prezidenta republiky: CT, sonografii a krevní odběry. Zmíněná vyšetření nezjistila žádné onemocnění nebo jakékoliv jiné problémy, které by prezidenta republiky ohrožovaly na životě. Prezident republiky podle zjištění lékařů trpí dehydratací a mírným vyčerpáním. Nadlimitní hodnoty nebyly zjištěny u cukrovky, přetrvává neuropatie dolních končetin, jak už je známo delší čas. Nyní se dokončí rekondiční pobyt v Ústřední vojenské nemocnici v Praze, zahrnující infuze, v příštím týdnu plánuje prezident republiky normální pracovní program,“ uvedl Ovčáček na oficiálním webu Hradu.

Vyjádření Hradu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…