Na Hradě se chystají odemknout korunovační klenoty. Šafrův web tuto informaci využil k dalšímu útoku na prezidenta

12.01.2018 19:02

Prezident Miloš Zeman odemkne v pondělí společně s dalšími držiteli klíčů místnost s korunovačními klenoty. Server Forum24.cz při té příležitosti připomněl, jak hlava státu vypadala v roce 2013, když k této slavnostní události docházelo rovněž.

Na Hradě se chystají odemknout korunovační klenoty. Šafrův web tuto informaci využil k dalšímu útoku na prezidenta
Foto: Repro ČT
Popisek: Miloš Zeman ve sněmovně

V roce 2013 doprovázela totiž slavnostní představení korunovačních klenotů indispozice prezidenta Miloše Zemana. Vrávorající prezident, jenž uvedl, že byl oslabený virózou, se jen těžko držel na nohou. Tehdy se však spekulovalo, že za jeho indispozici nemůže nachlazení, ale předchozí večírek na ambasádě Ruska. Jeho tým o nemoci Zemana hovoří dodnes.

Původní text ZDE.

Ke slavnostnímu odemknutí komnaty s korunovačními klenoty dojde v pondělí. Korunnní komoru v Katedrále sv. Víta, Václava a Vojtěcha odemkne Zeman spolu s dalšími klíčniky. Klenoty pak budou slavnostně přeneseny k vystavení do Vladislavského sálu. 

reklama

autor: vef

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…