Náměstek primátora Mostu: Sobotka je pro mě ten pravý lídr

13.05.2012 19:32

Čtenáři ParlamentníchListů.cz se čas od času ptají registrovaných politiků, jestli je právě ten jejich předseda ideálním lídrem. Tato otázka zastihnula i Karla Novotného, náměstka primátora Mostu a člena ČSSD.

Náměstek primátora Mostu: Sobotka je pro mě  ten pravý lídr
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Bohuslav Sobotka v Otázkách Václava Moravce

"Mohu potvrdit, že předseda ČSSD, pan Bohuslav Sobotka, je pro mě  ten pravý lídr. Možná na Vás nepůsobí tak "ohnivě a kousavě", jako předsedové předcházející v naší politické straně, nicméně každý člověk má svůj svébytný postoj k vyjadřování se. Bohuslav Sobotka je vzdělaný a inteligentní člověk, aspoň já jsem ho tak poznal. Oceňuju na něm schopnost empatie, umění naslouchat a argumentovat věcně a bez zbytečných emocí," uvedl Novotný na dotaz, zdali je Bohuslav Sobotka v čele sociálních demokratů právem.

"To, že na někoho nepůsobí jako ten, co si obrazně řečeno "vezme přilbici, meč a halapartnu a s pomocí boží táhne na nepřítele" není určitě na závadu. Osobně se domnívám, že věcný a střízlivý postup jsou jeho doménou a občané této země to brzy ocení. Například v nejbližších podzimních krajských volbách," doplnil Novotný.

V řadě posledních výzkumů je to právě ČSSD, která by jednoznačně a s výrazným odstupem vyhrála jak krajské, ten celorepublikové volby. Prvenství jí přiřknuly výzkumy agentur CVVM, STEM i SANEP.

V Mostě, který spadá pod Ústecký kraj, sociální demokraté jasně dominují před druhými komunisty a třetí ODS. TOP 09 by v regionu měla problém mezi volené zastupitele proniknout.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mrazivé: Fico tušil, co se stane

17:46 Mrazivé: Fico tušil, co se stane

Jen čekám, kdy se tato frustrace přetaví ve vraždu. Toto řekl Robert Fico o voličích Progresivního S…