Napadení Ficova muže na ulici. Ale neprošlo jen tak

10.04.2024 10:53 | Monitoring

„Vy jednou půjdete. Tak půjdete, že se po**rete. Tak ti jednou někdo na**be na ten ksicht vyje**ný, že se z toho po**reš!“ Šéf poradců slovenského premiéra Roberta Fica a poslanec Erik Kaliňák byl dle svých slov slovně napaden na ulici. Napadení Ficova muže však neprošlo jen tak: Synovec ministra obrany Roberta Kaliňáka z incidentu pořídil video, které se masivně šíří. Povolební atmosféra na Slovensku tedy i nadále houstne.

Napadení Ficova muže na ulici. Ale neprošlo jen tak
Foto: Facebook
Popisek: Slovenský premiér Robert Fico

Erik Kaliňák (*1991), synovec stávajícího ministra obrany a dřívějšího ministra vnitra Roberta Kaliňáka, dnes působí jednak v pozici poslance Slovenské národní rady a jednak jako šéf poradců slovenského premiéra Roberta Fica.

Na Slovensku je dobře známý. A platí to i pokud jde o pochmurnější stránky veřejné známosti. Při cestě venku potkal jednoho z voličů, který evidentně rodině Kaliňákových nefandil a řekl to slovenskénmu poslanci naplno.

„Vy jednou půjdete. Tak půjdete, že se po**rete. Tak ti jednou někdo na**be na ten ksicht vyje**ný, že se z toho po**reš!“ vmetl volič Kaliňákovi do očí. „Dostaneš po té vyje**né hlavě,“ vyhrožoval mladý muž Kaliňákovi.

Nešetřil ani ženu Erika Kaliňáka: „Ty buď taky ticho, pí** jedna vyje**baná!“ vypálil. Vyslechl si od ní, že takto se asi vyjadřuje elita národa.

A v tu chvíli už se poslanec neudržel a poslal mladého voliče do míst nesoucí sprosté pojmenování po dámském přirození. „Běž do **či. Do ženy se mi nenavážej, kámo. Co ti je**?“ ptal se.

„Pojď, ty ko**te jeden vy**baný,“ odvětil mu na to volič. Ale na facky, ani na pěsti nedošlo. Pánové od sebe stáli dost daleko.

Vulgární slovenský volič

„Vypadni na východ. Někam do Ruska. Zkur**nče vy**baný,“ dštil dál mladý volič na Kaliňáka pomyslný oheň a síru.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Polák

Důchodová reforma

Jak vysvětlíte, že teď kritizujete vládu za navyšování věku odchodu do důchodu, přitom to není tak dlouho, co jste to taky navrhovala a tehdy vás zastavila Maláčová? A druhá věc, co mě zajímá, jestli máte připravenou nějakou vlastní důchodovou reformu, protože když jste byli ve vládě, tak jste s žád...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

To nebyl jen demokrat,, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseVl.P. , 10.04.2024 11:21:32
to byl eurodemokrat a bojoval za ty eurohodnoty......

|  24 |  0

Další články z rubriky

„Babiš nebyl agent StB.“ Rána ze Slovenska. Odpůrci bez sebe: Hnus. Nehoráznost

18:50 „Babiš nebyl agent StB.“ Rána ze Slovenska. Odpůrci bez sebe: Hnus. Nehoráznost

Slovenské ministerstvo vnitra uznalo, že Andrej Babiš byl neoprávněně evidován jako agent StB v někd…