Napadení Klause dokazuje špatný stav policie, myslí si Doubrava

07.10.2012 16:20

Senátor Jaroslav Doubrava odpovídá čtenáři ParlamentníchListů.cz na otázku, zda útok na prezidenta Václava Klause vypovídá o celkovém stavu naší policie. A má za to, že ano.

Napadení Klause dokazuje špatný stav policie, myslí si Doubrava
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava

„Naši bezpečnost, myslím tím bezpečnost obecně, tedy občanů i politiků v této „naší“ (uvozovky proto, že se obávám toho, že nám v ní už toho moc nepatří) zemi. Je jedno, kdo tuto bezpečnost financuje. Faktem je, že bezpečnost si platíme v nemalých daních,“ píše Doubrava.

Podle senátora máme právo za tyto daně také požadovat nějaké výsledky – a ty nejsou. Těmi výsledky by měla být bezpečnost. „Ať je to bezpečnost pro „pána, nebo kmána“!“ dodává Doubrava.

„Proto také považuji pochybení ochranky za důkaz, že policie se nachází ve velmi špatném stavu. Ať personálním, tak finančním a viním stát, že neplní to, co má námi zaplaceno!“ odpověděl čtenářce senátor.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…