Nařčení: Vzít nám naše domy, o to jde. Proto energie stoupají, padlo z KSČM

08.08.2022 10:36 | Glosa

S velmi radikálním řešením současné situace přispěchal v době, kdy se blíží komunální volby, i člen písecké organizace KSČM Josef Kovařík. Vyzývá v něm ke svržení současné vlády vedené Petrem Fialou (ODS). Písecký komunista se v souvislosti s probíhající energetickou krizí obává, že jejím cílem je připravit naše občany o jejich nemovitosti.

Nařčení: Vzít nám naše domy, o to jde. Proto energie stoupají, padlo z KSČM
Foto: Hans Štembera
Popisek: Protest pořádaný KSČM proti zdražování, nárůstu chudoby, poklesu životní úrovně i proti neochotě vlády tuto situaci řešit

Josef Kovařík, současný místopředseda OV KSČM Písek a člen Finančního výboru Zastupitelstva města Písek, na stránkách Okresního výboru KSČM Písek zveřejnil text, který se někomu může zdát radikální a který začíná výzvou ke svržení vlády.

„Jestli tuto vládu nesvrhneme, jestli se nezmobilizujeme a jestli to nedokážeme, tak může být pozdě,“ uvádí Kovařík v úvodu.

„Ten poslední energetický a následně majetkový úder je takového druhu, že plíživě postupuje a vystaví nás ztrátě toho posledního, co v této zemi ještě materiálního zbývá, tedy nemovitostí. Zřejmě dojde k jeho dalšímu přerozdělování. Je to připravovaný proces,“ myslí si písecký komunista, že existuje reálné nebezpečí ztráty vlastních nemovitostí a naznačuje i jiné ztráty.

Nástrojem, který nás má o nemovitosti připravit, je neustálé zvyšování cen energií, které má podle Kovaříka vést k většímu zadlužování občanů a následnému zabavování jejich domů.

„Ta doba pomalu a nenápadně přichází, až lidé nebudou schopni zaplatit dluhy v domácnostech a podnikání, nově za energie, začnou ztrácet své byty, domy a další nemovitosti. Už se vyrabovalo všechno a poslední, co ještě zbývá, je soukromý nemovitý majetek.“

Obává se o soukromý majetek písecký komunista a spojuje to s tím, že se rozdíly ve společnosti budou neustále stupňovat.

„S tím je spojená další fragmentarizace společnosti podle výše vlastnictví se všemi s tím spojenými důsledky.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaA

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…