Narvat Andrejovi do pr***e mrkev. Promluvil exposlanec ODS

17.05.2019 15:45

Bývalý poslanec ODS Martin Novotný vidí Andreje Babiše i za drahou paprikou. Při nákupu se rozohnil tak, že chtěl do premiéra lít nálevkou řepkový olej a z druhé strany trávení mu provést ještě větší ukrutnost.

Narvat Andrejovi do pr***e mrkev. Promluvil exposlanec ODS
Foto: Facebook
Popisek: Andrej Babiš v čepici ,,zmijovce"

Premiér Andrej Babiš vyrazil do boje proti dvojí kvalitě potravin. Sliboval mimo jiné, že se postará, abychom si mohli koupit zmrzlinu Magnum s tou nejlepší čokoládovou polevou.

Někteří ale vyjadřují pochybnosti o upřímnosti jeho snahy bojovat za lepší potraviny. Zejména proto, že společnost Agrofert, kterou založil, vedl a momentálně je svěřena do fondu paní Monice a jeho advokátům, je jedním z největších producentů potravin. A v testech kvality obvykle nevyhrává. Někteří tak tvrdí, že Babiš chce své problematické výrobky zbavit zahraniční konkurence.

Nedávno se navíc v médiích ocitly na tapetě hned dva masné výrobky z továren Agrofertu. Nejprve řetězec Globus přestal odebírat jejich špekáčky.

Jiří Koubek, starosta městské části Praha-Libuš z TOP 09, pak sdílel starší článek, že v salámu gothaj je podle zjištění kontroly pouhých 47 procent masa, ačkoliv etiketa slibuje 62 procent, kvůli čemuž jej vyřadil řetězec Makro. A nezdržel se komentáře: „Šmakuláda od premiéra Babiše, který údajně bojuje proti dvojí kvalitě potravin: Gothaj z firmy Aro od Krahulíka obsahuje jen 47 % masa, byť na obalech uvádí 62 %. Dobrou chuť a za týden se sejdeme u voleb.“

Jiný aspekt zemědělského podnikání Andreje Babiše vytočil Martina Novotného. Bývalý poslanec a primátor Olomouce z ODS se rozčílil při nákupu zeleniny. Za ani ne sedmisetgramový balíček paprik měl podle přiloženého obrázku zaplatit 82 korun.

Exposlanec si cenu nákupu okamžitě spojil s tím, že na našich polích převládá řepka. „Ještě pár sezón s dominancí toho dotovaného žlutého bordelu na polích... a lečo bude nejdražší jídlo v michelinských restauracích,“ ulevil si exposlanec.

A v rozčílení se zasnil, jak by za to bývalého majitele Agrofertu potrestal. A se čtenáři svého facebooku se podělil o skutečně brutální vizi: „Pak nastane ta pravá chvíle Andrejovi z jedné strany nalít řepkovej olej nálevkou do huby a z druhé strany mu narvat nejdražší mrkev na světě do pr***e“.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: jav

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…