Nashledanou, vládo. Odborář Středula rozezvonil demonstranty klíči

17.11.2012 14:10

Předseda OS KOVO Josef Středula rozezvonil demonstranty na Václavském náměstí svazkem klíčů. Vzkázal tím vládě, že by měla podle jeho názoru odejít.

Nashledanou, vládo. Odborář Středula rozezvonil demonstranty klíči
Foto: Hans Štembera
Popisek: Josef Středula, šéf odborového svazu KOVO

„Vláda se může chlubit více než půl milionem občanů bez práce,“ hřímal Josef Středula na Václavském náměstí. „Ve jménu spravedlnosti páchají křivdu, jménem mravnosti páchají nemravnost,“ citoval spisovatelku Lenku Procházkovou.

Podle jeho slov odbory požadují dialog, přestože například ministr průmyslu Martin Kuba tvrdí opak. „Nechceme žádné násilí, ale moudrost, úctu k občanům a skutečný dialog,“ prohlásil Středula.

„Odbory jejího vládnutí platit nechceme a její demisi jsme už přijali,“ dodal na adresu současné koalice a zopakoval tím slova již ze stotisícové demonstrace. „Kdo souhlasí s tímto prohlášením? Nashledanou, vládo,“ začal zvonit svazkem klíčů a několik diváků se k němu přidalo.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …