Nastává rok obratu, burcuje Petr Hájek. I když estabilishment bude kopat

31.12.2016 21:35

Bývalý kancléř exprezidenta Václava Klause Petr Hájek napsal na svém serveru Protiproud.cz komentář k novému roku 2017. „Bude to boj o všechno?“ ptá se. „Zlikvidují nás, nebo naopak našlápneme k lepším časům?“ i na to se ptá Hájek ve svém zamyšlení. Establishment podle něj prohrává a bude kopat. I přesto Hájek neočekává špatný konec.

Nastává rok obratu, burcuje Petr Hájek. I když estabilishment bude kopat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Hájek

„Jen naše vzájemnost nám umožní nejen přežít, ale také vítězit,“ tvrdí Hájek.

V roce 2017 se chystají podle Hájka nejen na jeho server mnohé pasti. „Nezávislá internetová média budou předmětem ještě mnohem větších útoků než dosud. Odřezávají nás od jakýchkoli finančních zdrojů z inzerce, skandalizují nás, vytvářejí seznamy a speciální úřady, které nás mají zlikvidovat,“ posteskl si Hájek a poděkoval všem, kteří na činnost serveru přispívají. 
 
Původní text ZDE.

„Prostě se nechceme dát – a budeme bojovat. Pokud vy budete bojovat s námi. V této chvíli vám všem chci ale především poděkovat a popřát Boží požehnání – po celý následující rok. Všechno nakonec dobře dopadne,“ konstatuje Hájek a odvolává se na svou knihu Smrt ve věži.

„Nedejme se, přátelé! Pojďme vstoupit odhodlaně do pravděpodobně přelomového roku, sedmnáctého v jedenadvacátém století,“ uzavřel Hájek.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…