Neziskovky lezou do škol a przní dětem duše ideologií. Zuzana Majerová je chce vyhnat

05.09.2021 9:21

Poslankyně a předsedkyně volební formace Trikolóra Svobodní Soukromníci, Zuzana Majerová Zahradníková, využila začátek školního roku jako příležitost napsat něco bez servítků o českém školství. Naše školská i jiná politika podle ní školy, děti, rodiče a učitele determinuje či přímo někdy destruuje. Zvláště pak, když se nacházíme v čase běsnící covidové diktatury, píše v komentáři pro Neviditelnýpes.cz.

Neziskovky lezou do škol a przní dětem duše ideologií. Zuzana Majerová je chce vyhnat
Foto: Archiv Zuzany Majerové Zahradníkové
Popisek: Zuzana Majerová Zahradníková, lídryně Trikolóry

Úvodem politička uvádí, že v Česku už nepanuje žádná pandemie, a tedy není možné pokračovat v protiepidemických opatřeních. „U respiračních onemocnění je dle našich oficiálních kritérií za epidemii považováno, když onemocní 1600 až 1800 lidí na 100 tisíc obyvatel. Pokud takových čísel nedosahujeme, a my jich nedosahujeme ani náhodou, žádná epidemie, natož pandemie, u nás není. Přesto jsme svědky toho, jak politici vymýšlejí další a další údajně protiepidemická opatření a neváhají do nich zatahovat i bezbranné děti. Roušky, které dětem brání normálně dýchat, testy, kvůli kterým se musejí rýpat v nose, očkování, které je vzhledem k jejich věku zbytečné, ba přímo škodlivé,“ upozorňuje.

Covid je jako velký farmaceutický byznys. „Ve skutečnosti to tyhle politiky i jejich poradenské slouhy degraduje do rolí lobbistů za ekonomické zájmy nejen nadnárodních farmaceutických gigantů, ale také nejrůznějších podnikavců, kteří své sklady naplnili zdravotnickým materiálem, rouškami, testy a respirátory, a nyní potřebují sklady vyprázdnit a nakoupené zboží zpeněžit,“ pokračuje Majerová Zahradníková.

Původní text ZDE

Jako velký problém vnímá vyučování formou distanční výuky, která nikdy nemůže nahradit normální vyučování, a které se podstatné procento dětí vůbec neúčastní. „Výsledkem téhle zbabělé alibistické politiky je, že jsme doslova odepsali jednu generaci dětí a mládeže. V žádné jiné zemi nebyly děti uvězněné doma tak dlouho jako u nás. Škody na našich školácích jsou nevratné. Škody výchovné, vzdělávací i socializační,“ konstatuje.

Další černou můrou českého školství je podle ní plošná inkluze: „Problémem není začleňování tělesně postižených dětí, to tu ostatně bylo i dříve, problém jsou děti s mentálními handicapy. Jim začlenění do normálních tříd nepomáhá, a všechny ostatní děti naopak i se všemi svými rychlokvašenými asistenty ruší a brzdí. Touhle tupou implementací inkluze jsme si navíc zničili náš unikátní systém speciálního školství,“ dodává s tím, že inkluzi v téhle podobě je potřeba bez náhrady zrušit a navrátit se k našemu osvědčenému systému speciálních škol.

Vynesla i téma některých neziskovek, které ve skutečnosti dělají jenom politiku. „Nemají k tomu žádný mandát, nikomu se nezodpovídají, přesto jsou ve většině případů přisáté na veřejné rozpočty nebo jsou nástrojem politických zájmů bohatých zahraničních mecenášů a jejich pochybného Nového světového řádu. Se svolením a v žoldu našich politiků lezou do škol, kde ideologicky przní duše už i našim školákům,“ varovala, že tyhle politické aktivisty je nezbytné z našich škol bez milosti vyhnat.

„Školy tu nesmějí být od toho, aby v nich podnikavci doháněli své kšefty, ani od toho, aby v nich šílení pedagogičtí teoretici realizovali své škodlivé nápady, a už vůbec ne od toho, aby v nich ultralevicoví aktivisté ideologicky indoktrinovali naše děti. Školy mají vzdělávat a univerzálně vychovávat, aby na konci vzdělávacího procesu byl mladý člověk, který má dostatek vědomostí a přehledu, aby se sám rozhodl, čemu bude věřit a jakou cestou se vydá,“ uzavírá předsedkyně Zuzana Majerová Zahradníková svůj komentář.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: nab

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…