Nic příjemného: Bém a šéf Blesku si povídali po SMSkách

23.03.2012 10:22

Bulvární deník Blesk uveřejnil textové zprávy, které si vyměnil šéfredaktor Pavel Šafr s bývalým pražským primátorem Pavlem Bémem. Šafr v esemeskách Bémovi například píše, že obsah zveřejněných telefonních hovorů je útokem na demokratické principy a ptá se také, zda má Bém raději oslovení Kotě nebo Mazánek.

Nic příjemného: Bém a šéf Blesku si povídali po SMSkách
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Bém

„Pane Béme, to, co se ukázalo, je absolutně strašné. Je to strašné a neuvěřitelné selhání.  Selhání Vaše, selhání justice, policie a v zásadě jde o útok na demokratické poměry v zemi. Svobodná média jsou tu od toho, aby demokratickou společnost bránila. Před mafií i klientelismem,“ osočuje bývalého pražského primátora šéfredaktor bulvárního deníku.

Exprimátor Prahy se také podivuje nad tím, že ho šéf Blesku opakovaně ve zprávách obviňuje ze spáchání trestných činů a doufá, že za ně stane před soudem. Nad tím však Bém jen nevěřícně kroutí hlavou, protože dle svých slov nic trestného nespáchal a všechno jsou pouhé dohady a osočování.

Jaký byl váš kočičí vztah? Měli jste se rádi jako prima kluci?

„Prokažte svá hnusná a brutální tvrzení. Na základě stejně hnusných a perverzních odposlechů, bůhví kým a proč pořízených, ale především takových, které obsahově nedokazují vůbec nic. Ale vám to nezabrání v brutálním soudu: před soud, ukřižovat…,“ vyčítá Šafrovi Bém.

Podle šéfa Blesku je Pavel Bém ve vážném podezření ze spáchání trestných činů. „Jaký tedy byl vlastně váš kočičí vztah s Janouškem, když jste byl primátor? Měli jste se vážně tak nezištně rádi? Jako prima kluci?“ troufá si Šafr a doplňuje: „Vzdáte se poslanecké imunity, aby policie mohla vyšetřit trestné činy, z nichž jste ve vážném podezření?“

Pavel Bém však v odpovědi nerozumí tvrzení s podezřením na spáchání trestných činů. „Mohu se zeptat, o jakých trestných činech mluvíte, pane Šafře? Zatím, pokud je mi známo, tak jediného trestného činu jste se dopustil vy a pan Kmenta zveřejněním nelegálních odposlechů,“ odporuje Bém a především opakuje skutečnost, že jde o nelegální odposlechy.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…