Nové zprávy kolem vraždy Kuciaka a jeho snoubenky: Zvažovalo se zabití i těchto dvou vlivných lidí

27.10.2018 7:56

Kromě novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky Martiny Kušnírové měli být zavražděni také bývalý ministr vnitra Daniel Lipšic a elitní prokurátor. Podle všeho se na jejich vraždě měla domlouvat právě čtveřice obviněných z vraždy Kuciaka a Kušnírové. Informaci přinesl server sme.sk.

Nové zprávy kolem vraždy Kuciaka a jeho snoubenky: Zvažovalo se zabití i těchto dvou vlivných lidí
Foto: Facebook
Popisek: Zavražděný novinář Ján Kuciak

S policií totiž spolupracuje jeden z obviněných – Zoltán Andruskó. Ten právě uvedl, že se zvažovala likvidace dalších dvou lidí.

Myšlenka prý měla napadnout Alenu Zsuzsovou a podnikatele Mariána Kočnera. Kočner měl být objednavatelem Kuciakovy vraždy.

  • Původní text ZDE

„S vyšetřovateli a prokurátory průběžně komunikujeme, ale tuto komunikaci si nechám pro sebe a nebudu ji zveřejňovat,“ uvedl k tomu Lipšic, jenž je nyní právním zástupcem Kuciakovy rodiny. 

Sedmadvacetiletého investigativního novináře Jána Kuciaka zastřelil neznámý pachatel podle policie s největší pravděpodobností kvůli jeho práci. Kuciak se jako reportér zpravodajského portálu Aktuality.sk věnoval hlavně podezřením z daňových podvodů, které se týkaly i lidí označovaných za blízké vládní straně Směr – sociální demokracie premiéra Roberta Fica. Psal právě také o kontroverzním podnikateli Mariánu Kočnerovi, který ho prý zastrašoval.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…