Novinář od Bakaly poslal děti na tábor autobusem koalice SPOLU. Hezky o tom napsal a kolegyně novinářka si odfrkla

19.07.2021 17:00

Léto je v plném proudu, lidé jezdí na dovolenou a děti na tábory. Současně s tím je v plném proudu i předvolební kampaň. A zatímco u koalice Pirátů a Starostů to vypadá, že si teď vzala oddechový čas, pravicová koalice SPOLU - koalice ODS, lidovců a TOP 09 - jede na plné obrátky. Teď autobus koalice SPOLU odvezl děti na tábor. Novinář Radek Bartoníček ze serveru Aktuálně.cz, který vlastní uhlobaron Zdeněk Bakala, tomuto gestu zatleskal.

Novinář od Bakaly poslal děti na tábor autobusem koalice SPOLU. Hezky o tom napsal a kolegyně novinářka si odfrkla
Foto: Repro ČT24
Popisek: Petr Fiala zahajuje kampaň Spolu (19.5.2021)

Znají to všichni rodiče. Jak děti o prázdninách zabavit a jak jim dopřát nějaké netradiční zážitky? Třeba na táboře. Jenže zrealizování takového tábora mnohdy sebere spoustu času i peněz. A tady přišla na pomoc koalice SPOLU. Na cestu dětí na tábor i z tábora půjčila dětem svůj autobus, takže organizátoři tábora ušetří trochu peněz a mohou dětem dopřát nějakou zábavu navíc.  

„Díky nápadu jedné z maminek dětí, které s námi už podruhé jedou na tábor, jsme dostali vzhledem k naší mimořádné situaci velký dárek v podobě cesty autobusem SPOLU na tábor a z tábora. Je to pro nás obrovská pomoc,“ zaznělo na sociální síti Twitter.

Novinář Radek Bartoníček ze serveru Aktuálně.cz za to koalici SPOLU zatleskal.

„Nemůžu, a ani nechci, dělat propagaci nějaké straně. Jen jedna dnešní zajímavá zkušenost. Když jsme přivedli dcery k autobusu na tábor, čekal na ně – k mému překvapení – tento bus :) Který, viz dopis organizátorů, všem dětem hodně pomohl k cestě na tábor. Díky za něj,“ napsal Bartoníček.

Koalice Spolu

Novinářka Apolena Rychlíková z levicového serveru A2larm.cz nad tím kroutila hlavou. „Uf, no nevím...,“ napsala k tomu.

A Bartoníček se pustil do diskuse.

„Je to na diskusi, určitě na to budou různé názory. Viz má předcházející poznámka. Každopádně dětem a organizátorům přišla tato pomoc vhod. A pokud vím, autobus bude sloužit i pro další děti a tábory. Bez jakýchkoliv podmínek a závazků,“ poznamenal.  

Koalice Spolu

reklama

autor: mp

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…