Nový místopředseda ČSSD Veselý odhaluje velký potenciál, se kterým strana nepracuje správně

11.03.2019 18:44

Kdo je Ondřej Veselý? Sociální demokraté představují široké veřejnosti svého nového místopředsedu. Advokát Veselý se prý ve své nové funkci hodlá zaměřit na dva problémy. Chce, aby se místní organizace opět cítily být pevnou součástí strany, a současně chce členy naučit efektivně pracovat se sociálními sítěmi.

Nový místopředseda ČSSD Veselý odhaluje velký potenciál, se kterým strana nepracuje správně
Foto: PiseckýSvět.cz
Popisek: JUDr. Ondřej Veselý

Sociální demokracie ve svém stranickém newsletteru představuje svého nového místopředsedu Ondřeje Veselého, advokáta a bývalého starostu jihočeského Písku.

Do ČSSD Veselý vstoupil v roce 2003. Sociální demokracii prý volil od svých prvních voleb, ale teprve v roce 2003 se rozhodl do strany vstoupit, neboť se mu zdálo, že partaj prochází určitou krizí, a on jí chtěl pomoct. A snaží se jí pomáhat už 16 let. A čím jí tedy hodlá pomoci v roli místopředsedy?

„Vnímám, že část členské základny se cítí odloučena od vedení strany. Zároveň jsem přesvědčen, že jsme poněkud zaspali dobu a nepracujeme (či velmi omezeně) se sociálními sítěmi, ačkoli nabízejí velký potenciál dlouhodobé propagace strany i vyvracení fake news. Mé cíle jsou tak v zásadě dva. Pracovat s místními organizacemi, aby se nejen skutečně, ale pocitově staly opět nedílnou a základní jednotkou strany. A v rámci této práce jednoduše a přístupně vysvětlit zástupcům místních organizací, okresních výkonných výborů a krajských výkonných výborů komunikaci na sociálních sítích a pokusit se nastavit dlouhodobou propagaci ČSSD právě touto cestou,“ uvedl Veselý.

Pokud se dívá na své kolegy z vedení strany, na staronovém předsedovi Janu Hamáčkovi oceňuje jeho klid a rozvahu, na Romanu Onderkovi tah na branku a na ministryni práce a sociálních věcí Janě Maláčové oceňuje její energičnost a schopnost obstojně pracovat s médii.

Ve volném čase nejraději tráví čas s rodinou, ve které vidí svou největší oporu, a rád cestuje. A prý má rád asijskou a italskou kuchyni.

Nakonec na sebe prozradil, že se vždy snažil žít tak, aby se na sebe vždy mohl podívat do zrcadla a viděl tam, že stále zůstává sám sebou. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…