Nový zákaz z Německa? Zákaz prodeje velkých aut pro normální lidi. Povolenky rozdá vláda

21.03.2017 6:44

Nad jedním výrokem německé ministryně životního prostředí se na svém facebookovém profilu zamyslel renomovaný marketingový expert Martin Jaros.

Nový zákaz z Německa? Zákaz prodeje velkých aut pro normální lidi. Povolenky rozdá vláda
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Spolkové republiky Německo

Nejprve poukázal na to, co německá ministryně životního prostředí Barbara Hendricksová (SPD) řekla: „SUV by měla být povolena jen pro zemědělce a lovce.“ „Ověřoval jsem si to a ta německá paní ministryně to opravdu před pár dny řekla! A to mě mrzí, protože lidé jako paní Hendricksová jednou vyrobí přesně tu Evropu, ve které já už nebudu chtít žít,“ napsal Jaros.

Přiznal, že chce také čistý vzduch. Ale nechce k tomu dojít přes další a další zákazy a nesvobody. „V takové Evropě by se přece nedalo dýchat, i kdyby kolem nás byl už jen samý horský vzdoušek! To by byl hořký konec nejliberálnějšího kontinentu,“ myslí si Jaros.

Anketa

Je chyba, že Zeman nejde na pohřeb kardinála Vlka?

hlasovalo: 10654 lidí

Jak dodává, nejhorší na světě je, „když vás někdo táhne někam za ruku a pomalu vás poutá k židli, protože přece chce jen vaše dobro a ví líp než vy, co vám prospívá“. Podle Jarose je zajímavé, že se to „evidentně děje v zemích, které jsou podle všeho bohatší, vyspělejší a moudřejší než my“. „Zelení, dávejte si na to majzla,“ vyzývá závěrem.

Celé znění příspěvku Martina Jarose na jeho facebookovém profilu:

SUV jen pro zemědělce a lovce! Ověřoval jsem si to a ta německá paní ministryně to opravdu před pár dny řekla! A to mě mrzí, protože lidi jako paní Hendricksová jednou vyrobí přesně tu Evropu, ve které já už nebudu chtít žít.

Lidi, vzpamatujte se. Já samozřejmě taky chci čistý vzduch, to chceme všichni. Ale nechci k tomu dojít přes další a další zákazy a nesvobody - v takové Evropě by se přece nedalo dýchat, i kdyby kolem nás byl už jen samý horský vzdoušek! To by byl hořký konec nejliberálnějšího kontinentu...

Nejhorší na světě je, když vás někdo táhne někam za ruku a pomalu vás poutá k židli, protože přece chce jen vaše dobro a ví líp než vy, co vám prospívá. A je zajímavé, že se to evidentně děje v zemích, které jsou podle všeho bohatší, vyspělejší a moudřejší než my. Zelení, dávejte si na to majzla...


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…