Občan napsal Zemanovi: Jsme připraveni Vám přijít na pomoc proti škůdcům a zlodějům

28.07.2013 18:33

Ačkoli se občan Josef Reiman nepovažuje za velkého příznivce Miloše Zemana, neváhal a poslal prezidentu republiky otevřený dopis, ve kterém mu vyjadřuje svou podporu v jeho konání. Reiman je přesvědčen, že kroky, které Zeman podniká, jsou správné a dodává mu odvahu odhlédnout od kritiky a pokračovat v nastaveném kurzu.

Občan napsal Zemanovi: Jsme připraveni Vám přijít na pomoc proti škůdcům a zlodějům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Sám Zeman bude do fondu přispívat zhruba třetinou prezidentského platu

Reiman na úvod svého dopisu vyjadřuje nesouhlas s kritikou, která se na prezidentovu hlavu snáší z tisku a televize. "Jakoby mnohohlavá hydra chtěla zahubit Vaše myšlenky, se kterými jste kandidoval na post prezidenta republiky. Náhle se ztratila zdvořilost a ohleduplnost k nejvyššímu ústavnímu představiteli naší vlasti," píše Reiman.

Text otevřeného dopisu prezidentu Zemanovi ZDE

Kritikové jsou podle něj inspirováni politiky bývalé koalice, která prý zjišťuje, že se k moci hned tak nevrátí, a alespoň se snaží prohlubovat v lidech nejistotu a zmatek na úkor prezidenta.

Poctiví lidé se spojí

I když autor dopisu dle svých slov nepatří mezi velké Zemanovy obdivovatele, uznává, že kroky, které činí, činí v zájmu občanů. "Přes mnoho kritik a usilování o Vaši důstojnost je třeba říci, že vláda pana Rusnoka je dobrým počinem a stává se pěstí proti všem nenávistníkům, zlodějům a spekulantům, kteří se stali zemskými škůdci. Víme, že se nemusíme bát o Vaše další kroky, byť by nás i bolely. Věříme ve Vaši pevnou vůli," píše.

Reiman Zemana také povzbuzuje, aby vytrval a v případě nouze se neváhal obrátit o pomoc na lid a vlastence, kteří to s touto zemí myslí dobře. Všichni poctiví lidé se pak prý spojí a vytvoří hráz proti škůdcům, kteří chtějí republiku ožebračit. "Vážený pane prezidente, stačí zavolat a jsme připraveni přijít a podpořit Vaše úsilí. My všichni, obyčejní lidé, kterým je  tato země drahá," uzavírá povzbudivě Josef Reiman.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…