Od Pavla Šafra: Když je Zeman tak zdravý, tak proč tedy za ním tolik chvátala dcera z Británie?

25.10.2019 7:47

Ústřední vojenská nemocnice zveřejnila tiskovou zprávu, ve které konstatovala, že prezident Miloš Zeman shodil 20 kilo, trpí nechutenstvím a chůze mu dělá stále větší problémy. Ubývá mu svalová hmota. A na serveru Forum24 Pavla Šafra se zamysleli...

Od Pavla Šafra: Když je Zeman tak zdravý, tak proč tedy za ním tolik chvátala dcera z Británie?
Foto: Repro ČT
Popisek: Prezident Zeman ve sněmovně komentuje státní rozpočet

Prezident Miloš Zeman opakovaně přiznal, že ho „zlobí nohy“ a nelepší se to. Tisková zpráva nemocnice naznačuje, že spíše opak je pravdou. Prezident si totiž lékařům stěžoval na slabost dolních končetin.

Server Forum24 v této souvislosti položil otázku, proč se tak často dělají se zdravím prezidenta tajnosti, když nakonec nemocnice vydá zprávu, kde jsou Zemanovy obtíže popsány. A jak je ve světle těchto problémů možné, že jen pár týdnů před tím prezident odcházel od lékařů po vyšetření s konstatováním, že je zdráv.

„Překvapivé také je, že kvůli tak nedůležitému odpočinkovému pobytu Zemanova dcera  přerušila studium ve Velké Británii. Zcela nepochopitelné je, kdo a proč najal soukromou ochranku, která bránila novinářům, aby zaznamenali stav Miloše Zemana při odjezdu z nemocnice,“ doplnil server.

reklama

autor: mp

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …