Odboráři Dufku, co to máš na ruce? Pěkně drahé hodinky

27.04.2012 15:32

Odboráři jsou zástupci pracujících či střední třídy. Lidé z odborů si většinou nemohou dovolit drahé věci. Šéf Asociace samostatných odborů Bohumír Dufek ale přesto nosí luxusní hodinky značky Breitling za 120 tisíc korun. Upozornil na to server iDnes.cz.

Odboráři Dufku, co to máš na ruce? Pěkně drahé hodinky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Šéf Asociace samostatných odborů Bohumír Dufek

Vedoucí klenotnictví v Praze určil typ hodinek podle novinářských fotek. Jedná se o hodinky Breitling řady Avenger, které jsou vyrobeny z oceli. V obchodě se hodinky prodávají za 120 tisíc korun.

Hodinky byly darem. Nevím, jakou mají cenu

Dufek serveru iDnes.cz potvrdil, že hodinky vlastní. Vyloučil ale, že by je dostal darem od některé z firem, jejichž zaměstnancům vyjednává výhodnější pracovní smlouvy.

„Dostal jsem je darem od své rodiny. Skládali se na to všichni, když mi bylo 55 let,“ vysvětlil Dufek na serveru iDnes.cz. Šéf odborů ale řekl, že neví, jakou mají hodinky cenu. „Neptal jsem se. Je to věcí těch, co mi je koupili,“ doplnil.

Dufek podle redakce nesl otázky na své hodinky velmi nelibě. Řekl, že si je na manifestacích odborářů nesundavá. „Myslím, že se tím rozpoutávají v republice závistivé vášně a že na tom nakonec pravice prodělá,“ uvedl.

Na luxusní dovolenou nejezdím

Vedle drahých hodinek si ale prý na žádný luxus nepotrpí. Nejezdí ani na exotickou dovolenou. „Nikdy jsem neměl žádnou luxusní dovolenou. Pokud považujete za exotický stát Itálii, tak tam jsem byl na několika jednáních,“ prohlásil.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: vfe

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…