Odbory nás chtějí vést do hajzlu zkratkou. Jsou to teroristi, píše pravičák

03.07.2012 8:16

Pravicový bloger František Matějka se tentokrát pustil do odborářů. Ti včera představili svůj program na oživení ekonomiky, který podle něj jen urychlí náš kolaps. Přirovnal kvůli tomu odboráře k teroristům, útočícím na práci jiných.

Odbory nás chtějí vést do hajzlu zkratkou. Jsou to teroristi, píše pravičák
Foto: facebook
Popisek: František Matějka

„Bojovat proti teroristům se musí a je jedno, jakou mají barvu,“ vysvětluje Matějka ve svém nejnovějším blogu na IDNES.cz, proč se rozhodl komentovat programový dokument odborové centrály.

„Zjednodušeně se dá způsob naplnění jejich cílů shrnout takto: Vyberme více od těch, od kterých vybíráme už teď, dáme více těm, kterým dáváme už teď, a budeme se mít dobře,“ shrnuje odborářské vize.

Kdyby prý odboráři takto dirigovali například sport, skončilo by nejspíš nedělní finále mistrovství Evropy remízou. A Roman Šebrle by nemohl být tolik let ve světové špičce. „Očima odborů přece není jediný důvod, aby se o své vypocené body nepodělil s ostatními,“ provokuje místopředseda Svobodných.

Právě v tom je prý terorismus odborů, a je úplně jedno, že sami svůj postup prohlašují za demokratický. „V důsledku je pak úplně jedno, jestli ničí práci jiných sofistikovanými bombami, Molotovovými koktejly, útoky na síť, realizací ideologie ekologismu, nebo institucionalizací rovnostářství skrze takové návrhy, jakými tady nás zásobuje například Českomoravská konfederace odborových svazů,“ myslí si Matějka.

Ekonomice i lidem se podle něj vždycky daří lépe tam, kde neoperují teroristé. Proto si myslí, že vize odborů nás „dostanou do hajzlu zkratkou.“


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…