Odpůrci Rajchlovy demonstrace rozestaví v oblasti své petiční stánky

16.09.2023 13:52 | Monitoring

Václavské náměstí bude za malý moment pohlceno demonstrací proti vládě Petra Fialy (ODS), jejímž jedním z hlavních organizátorů je strana PRO a Jindřich Rajchl. Na sociální síti už kolují zprávy o peticích, které bude možné na místě podepsat. A to jak za setrvání v EU a NATO, tak i za vystoupení z EU.

Odpůrci Rajchlovy demonstrace rozestaví v oblasti své petiční stánky
Foto: vpolomouc.army.cz
Popisek: Vlajka EU

Pod Muzeem bude podle všeho možné dnes podepsat petice za setrvání v EU a v NATO, na rohu Opletalovy ulice a Václavského náměstí budou mít naopak prostor ti, kteří chtějí vystoupit z EU.

„Ach, to je nemilé, tohle. Naši ‚vlastenci’ z dnešního ‚celonárodního setkání’ chtějí samozřejmě vytlačit jakýkoliv jiný názor, i když prý bojují za svobodu slova. Ale něco mi říká, že ‚vlastenci’ dnes ochutnají vlastní medicínu v podobě petičních stánků. Přijďte podepsat petice,“ vyzývá například na svém facebookovém profilu Roman Máca. Sdílí k tomu příspěvky lidí, kteří proti těm, již chtějí podepsat petici za setrvání v EU a NATO, brojí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanda Efnerová

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Pokud má něco padnout , měli bychom vědět čím to nahradit., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseMiloš Černík 1 , 16.09.2023 15:15:20
Ale pokud by to měl být Babiš , tak tato náhrada mě vůbec neláká , ale demonstrace je v pořádku, je třeba politikům říct " Tak takhle NE !"

|  5 |  0

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…