Organizátor akce si objednal písničkáře Pepu Nosa. Jenže pak zjistil, že kandidoval za SPD. A toto následovalo... Okamura je ve varu

27.02.2019 16:40

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura vyrazil do boje za písničkáře Pepu Nose. Ten měl vystoupit v jednom z klubů v Českých Budějovicích, jenže z ničeho nic z akce sešlo. Proč? Protože Nos v minulosti kandidoval ve volbách za Okamurovo hnutí SPD. Pro pořadatele to je věc, přes kterou nejede vlak, a nenechají písničkáře vystoupit. Okamura má za to, že jde o klasickou „sluníčkářskou cenzuru“.

Organizátor akce si objednal písničkáře Pepu Nosa. Jenže pak zjistil, že kandidoval za SPD. A toto následovalo... Okamura je ve varu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pepa Nos

Písničkář Pepa Nos dostal v závěru února e-mail, v němž byl požádán o vystoupení v jednom z českobudějovických klubů, kde by mohl hrát cca pro 40 osob. Nos by ochotný zahrát v dubnu nebo v květnu, nějaký volný čas by tam prý měl, a pokud by to bylo nutné, přivezl by si prý i vlastní aparaturu.

Nos na žádost z jihu Čech odpověděl.

Jenže pak se něco změnilo. Lidé z klubu zjistili, že Nos kandidoval do Senátu, o post člena horní komory usiloval s podporou hnutí SPD Tomia Okamury. A to je věc, přes kterou pro lidi z klubu tzv. nejede vlak.

Okamura se kvůli tomu rozzlobil. „Sluníčkářská neomarxistická totalita nastupuje v přímém přenosu – písničkáři Pepu Nosovi zrušil provozovatel klubu v Českých Budějovicích koncert jen proto, že se dodatečně dozvěděl, že Pepa vloni jako nestraník kandidoval za SPD... Přečtěte si e-mailovou komunikaci. To je ta demokracie podle představ sluníčkářů. Co si o tom myslíte vy? Napište mi do komentářů,“ napsal Okamura na sociální síti Faceboook.

Poté již poněkolikáté požádal občany, aby podpořili hnutí SPD v nadcházejících květnových volbách do Evropského parlamentu. V čele kandidátky stane bývalý ministr zdravotnictví za ČSSD z dob vlády Miloše Zemana Ivan David.

Okamura slibuje, že SPD bude v Evropském parlamentu hájit zájmy České republiky. Řekne prý jasné ne omezování práv českých občanů včetně práva nosit zbraň. Odmítne podpořit migraci, nehodlá tolerovat islám v Evropě, vzepře se pozitivní diskriminaci menšin a postaví se proti přijetí eura v naší zemi a tak podobně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…