Pane Klausi, už zase Vás vyfotili s blondýnou

22.07.2013 11:05

Časopis Týden publikoval sérii fotografií, na kterých je zachycen bývalý prezident Václav Klaus v ležérním volnočasovém oblečení ve společnosti mladé plavovlasé letušky Petry Bednářové. Společně opouštějí Klausovo oblíbené sportovní centrum Erpet Golf na pražském Smíchově.

Pane Klausi, už zase Vás vyfotili s blondýnou
Foto: Hans Štembera
Popisek: V rámci Dne s Vysokou školou ekonomickou vystoupil bývalý prezident Václav Klaus s přednáškou s názvem Úvaha o stavu českého ekonomického školství a české ekonomiky

Na čtyřech snímcích zachytil fotograf magazínu exprezidenta, jak v těsném doprovodu své přítelkyně nastupuje do auta poté, co společně opouštějí areál smíchovského sportovního centra, kde se podle informací personálu oddávali slunění.

Klaus si užívá

"Zatímco bývalá první dáma Livie Klausová studuje diplomatický protokol pro svou ambasadorskou misi v Bratislavě, exprezident si užívá horké letní chvilky ve společnosti letušky Petry Bednářové," komentuje záběry Týden.

Slabost pro letušky

Bednářová se s Klausem seznámila na palubě vládního speciálu už v roce 2005. Postupně se stala jeho dvorní stevardkou i osobní přítelkyní. Už před Bednářovou udržoval Klaus, tehdy coby šéf Poslanecké sněmovny, podobně nadstandardní kontakty s další letuškou, Klárou Lohniskou, dodává časopis.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Volební plakáty v arabštině. V Německu. Útok a velký povyk

10:22 Volební plakáty v arabštině. V Německu. Útok a velký povyk

V německém Lipsku proběhnou v červnu vedle voleb do Evropského parlamentu také komunální volby. A CD…