Paroubek komentoval kampaň a ztrhal všechny. Přečtěte si o personážích ODS a výstředním skeči ČSSD

28.09.2013 20:36

Dosavadní průběh volební kampaně považuje předseda národních socialistů Jiří Paroubek za naprostou nudu. Chybějí velká témata a strany podle něho pomalu, ale jistě ztrácejí dech.

Paroubek komentoval kampaň a ztrhal všechny. Přečtěte si o personážích ODS a výstředním skeči ČSSD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

„ODS je – jak se zdá – v koncích. Jde doslova od deseti k pěti. Žádné personáže na kandidátkách. K tomu nesrozumitelné drmolení antisociálně pojatých témat. Strana dříve prolezlá kmotry, dnes bez peněz na kampaň a bez nápadu,“ hodnotí občanské demokraty.

Lépe na tom není ani TOP 09, které se přitom před pár měsíci téměř podařilo prosadit svého kandidáta na Hrad. „Kníže je viditelně z formy (zřejmě už definitivně) a Kalousek se stále více dostává do pozice veřejného nepřítele. Člověka, který je plně odpovědný za výkon minulé vlády. Ono to také je pravda,“ zdůrazňuje Paroubek.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Kočička a pejsek klohnili dort

„Sociální demokraté fádnost své kampaně tu a tam zpestřují nějakým výstředním skečem, který nemohou brát vážně ani oni sami,“ říká o straně, kterou dříve vedl. A babišovci jsou podle něho druhými Věcmi veřejnými. „Kandidátky strany A. Babiše jsou splácány stylem kočička a pejsek klohnili dort. Programově je hnutí zcela komické,“ nebere si servítky.

A tak nejzajímavějším hráčem zůstává prezident Miloš Zeman. „Teď, zdá se, pan prezident narazil na zlatou žílu. Tou je uhlobaron, miliardář a vůbec arcikapitalista Bakala, na němž lze také krásně dokumentovat cynismus přátel „pravdy a lásky“. Jejich zásadami se Z. Bakala rád zaštitoval,“ připomíná.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…