Paroubkova tchýně znovu temně promluvila. Sám expremiér při rozhovoru málem slzel

23.02.2017 11:25

Expremiérovi Jiřímu Paroubkovi velmi chybí každodenní kontakt s dcerou Margaritou, kterou má se svou druhou manželkou Petrou. Ta se ale od Paroubka před několika dny i s Margaritou odstěhovala. Píše o tom server Expres.cz.

Paroubkova tchýně znovu temně promluvila. Sám expremiér při rozhovoru málem slzel
Foto: Filip Ferbie
Popisek: Jiří Paroubek v Brně promluvil ke studentům a hostům vysoké školy BIBs

„Udělám všechno proto, aby se ten vztah vrátil, myslím, že to je všechno řešitelné. Naše dcera měla sedm šťastných let a já bych rád, aby v tom pokračovala,“ citoval server Paroubkova slova. V tu chvíli se prý expremiérovi v očích zaleskly slzy. „Margarita je hodná, milá a talentovaná,“ neudržel dojetí.

Celý text je ZDE

S dcerou se má v nejbližší době vidět, i když Petra má v současné době vypnutý mobilní telefon a zatím se s ní snaží spojit marně. Plánuje společnou návštěvu kina a Hurvínka, aby si to spolu užili alespoň na chvíli. „Věřím, že časem zase natrvalo,“ doufá Paroubek, pro kterého je stresující nezvyk dceru denně nevídat. Na svatého Valentýna měl pro ni a svou manželku Petru připravené květiny, které jim ale nestačil předat. V té době totiž už byly pryč.

Serveru se také podařilo spojit s matkou Petry Paroubkové Klárkou Černou. Ta se domnívá, že Paroubek chce její dceři dítě vzít. Sama svou vnučku neviděla dlouhé roky. Ani s dcerou se téměř dva roky neviděla.

„Od dcery a vnučky mě odstřihli. S dcerou jsem se viděla naposledy na kremaci mého manžela. Vnučka ani neví, že má babičku, je to hodně dávno, co jsem ji viděla. Místo mě má Zuzku Paroubkovou,“ popisuje matka Petry Paroubkové.

Celý text je ZDE

O celé situaci v rodině Paroubkových má jasno. „Je normální manželský trojúhelník manželé, exmanželka a ještě dítě? To by položilo i koně. Má dcera byla vždy odolná a zdravá. Od toho krvácení do mozku se u ní mnoho změnilo. Osobně si myslím, že on se chce vrátit do politiky, a tak aby měla Zuzana co dělat, má se starat o mou dceru i vnučku za něj,“ citoval server slova Klárky Černé.

Podle slov Jiřího Paroubka má být Petra v bytě, kde se o ni stará její biologický otec Kováč, který manželku Klárku s dcerou Petrou opustil, když Petře byly tři a půl roku.

Klárka Černá své dceři zaslala SMS s nabídkou pomoci a doufá, že se s ní spojí, dodal server.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…