Partnerka šéfa policie Černochová se vzdala funkcí ve výborech

30.08.2012 12:35

Poslankyně a starostka Prahy 2 Jana Černochová (ODS) se vzdala funkcí ve všech sněmovních výborech, kde zasedala. Rozhodla se k tomu poté, co se její partner Martin Červíček dostal do čela policie. Napsal server Aktuálně.cz.

Partnerka šéfa policie Černochová se vzdala funkcí ve výborech
Foto: janacernochova.cz
Popisek: Jana Černochová z ODS

Černochová odešla z výboru pro bezpečnost a vzdala se funkce předsedkyně podvýboru pro reformu policie. „Rezignační dopis byl odeslán k rukám předsedkyně Poslanecké sněmovny paní Němcové a předsedovi výboru pro bezpečnost panu Johnovi,“ uvedla poslankyně.

Nezpůsobili nic, co by odporovalo slušnému chování, míní Kubice

Členka ODS má dlouholetý vztah s Martinem Červíčkem, který na pozici policejního prezidenta vystřídal Petra Lessyho. Toho obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů ze zneužití pravomoci úřední osoby a z pomluvy.

Nedávno se Červíček objevil se svou partnerkou na narozeninové oslavě náměstka ministra financí Zdeňka Zajíčka, který je rovněž členem ODS.

Ministr vnitra Jan Kubice na vztahu nevidí nic špatného. Novinářům ve středu na tiskové konferenci řekl, že Červíček ani Černochová nezpůsobili nic, co by odporovalo slušnému chování.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…