Pavel Novotný: Voliči SPD nemají peníze. Voličům ODS se to nestává

04.12.2022 19:51 | Ze sítí

Řeporyjský starosta Pavel Novotný (ODS) si opět pustil pusu na špacír. Tentokrát šlo o voliče SPD, kteří jsou podle něj největší debilové.

Pavel Novotný: Voliči SPD nemají peníze. Voličům ODS se to nestává
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Řeporyjský starosta Pavel Novotný

„Já se nedivím, že úplně bez peněz jsou většinou voliči SPD. Voličům ODS se to až tak nestává. Doba je tvrdá, ale bez práce, perspektivy a peněz jsou nejvíc voliči SPD. Jsou to největší debilové,“ poznamenal na sociální síti Pavel Novotný.

Následně pak také pochválil místopředsedu ODS Martina Kubu, který se s lídrem SPD Tomiem Okamurou utkal v Partii CNN Prima NEWS. „Výtečně Martin Kuba. Jednou mu jako jeho místopředseda nebudu okopávat kotníky. Co se týče voličů šmejda Pitomia, ty třeba obejmout. Nenadávat. Pohladit, obejmout a vzít si šest měsíců dovolenou na to do blba opatrně hučet a odvést tak, aby neztratil tvář. Nesmí zřít, že je blb,“ poznamenal Novotný.

Sdílel také část pořadu, na který CNN Prima NEWS upozornila na Twitteru: „Říkáte, že ukrajinští vojáci půjdou zabíjet na Ukrajinu? Ti lidé půjdou Ukrajinu bránit. Kdyby se takhle chovali v Anglii v roce 1938, tak dnes už nemáte českou vlajku a to vaše vlastenectví by dávno nebylo, pustil se kvůli ukrajinským vojákům v Česku Martin Kuba do Tomia Okamury.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…