Pavel Novotný: Zemanovi jdou z pusy hovna, ať už jde do prdele. Okamuru volí mentálové a mrzáci. Tupá hovada a telata, to jsou voliči Babiše. Ne každý je bystrý jako já

20.11.2017 4:41

Pořádně naloženo dostali od bulvárního novináře, podnikatele a profesionálního hráče pokeru Pavla Novotného voliči jeho neoblíbených politiků a politických stran. Pro ParlamentníListy.cz člen ODS a komunální politik zhodnotil výkony jak současných politických elit, tak těch, kteří je volí.

Pavel Novotný: Zemanovi jdou z pusy hovna, ať už jde do prdele. Okamuru volí mentálové a mrzáci. Tupá hovada a telata, to jsou voliči Babiše. Ne každý je bystrý jako já
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

Opět jsme oslavili výročí 17. listopadu. V jakém stavu je naše demokracie a do jaké míry jsme se za poslední dobu přiblížili či nepřiblížili k tomu, o čem jsme snili po roce 1990? Někteří vidí ohrožení demokracie v Andreji Babišovi a Miloši Zemanovi. Sám Andrej Babiš tvrdí, že právě on chce realizovat to, o čem jsme tenkrát snili: Fungující ekonomika, úspěšné rodinné firmy, infrastruktura, fungující státní správa… Co je spíše pravda?

Pravda je samozřejmě to, že Zeman i Babiš jsou ostudy. Ten první je naštěstí už tak nemohoucí, že i Morava ve druhém kole pochopí, že je čas říci táhni, a toho druhého... Toho musíme prostě přežít. Byly to jeho poslední vítězné volby, já už se těším na ty za čtyři roky, kdy půjde od válu, a jsem připraven jeho voličům, na rozdíl od voličů SPD, i odpouštět. Dodávám, že Miloš Jitrnice není ohrožením demokracie, je to jen ostuda. Andrej Babiš souběhem moci ekonomické, politické a mediální v kombinaci s mým aktuálním dočtením knihy Jaroslava Kmenty Boss Babiš představuje ohrožení demokracie nade vší pochybnost, a kdo to zpochybňuje, je u mě hlupák nejvyššího řádu. Vol si Babiše, fandi si Babišovi, ale pokud si přitom neuvědomuješ, že ten člověk není čistý a jeho úmysly nejsou už vůbec, pak jsi tupé hovado nehodné občanského průkazu. Pokud jsi si jeho vad vědom a nevadí ti a volíš ho, pak jsi jen tele, které je obětí sofistikované kampaně, a to nikomu vytýkat nelze. Nemůže se každý narodit bystrý jako pan Pavel Novotný. 

Anketa

Kdo by byl nejlepší předseda ČSSD?

18%
7%
3%
60%
3%
hlasovalo: 7596 lidí

Babiš, který je v tuto chvíli nejsilnějším politikem, zmiňuje jen okrajově, v podstatě vůbec, v souvislosti se sny a realitou po roce 1989 Václava Havla. Akcentuje již zmíněné praktické, hmotně zaměřené záležitosti. Je to tak, že český národ se nyní již s prominutím „vyprdl“ na Václava Havla, jeho představy o lepším světě, o šíření globálního dobra…? A jde mu nyní o „babišovsky“ praktické zajištění fungování státu?

Je to přesně tak, respektive vyprdla se na něj ta, řekněme, sedmdesátiprocentní většina, která na něj prděla de facto odjakživa, respektive od té vteřiny, co jí došlo, že v nových pořádcích je třeba pořád ještě pracovat a neremcat. My, inteligence, pochopitelně stále Havla adorujeme jako vůbec nejvýznamnějšího Čecha, který kdy po planetě chodil, jeho odkaz je věčný a každý, kdo se o Havlovi zmíní křivě, je pomočení hodný vůl. Když se podíváte na ostudy, které nás nyní reprezentují, můžete jen vzpomínat na doby, kdy nás jen a díky Havlovi bral vážně celý civilizovaný svět. Pamatujete, jak se sem slétaly politické a jiné elity celého tehdejšího světa? Až umře Zeman, přiletí možná někdo od Lavrova a Severokorejci pošlou soustrastný telegram. Václav Havel byl mimořádný muž a přijde mi nepatřičné, že se o tomto vesmírném zákonu vůbec vedou nějaké disputace.  

Pravicoví politici tvrdí, že se nyní máme nejlépe v historii naší země. Do jaké míry je to pravda? A co by nová vláda měla udělat pro sociálně slabé skupiny obyvatel? Kterým skupinám se dnes žije těžko?

Žijeme v nejlepší možné době na nejlepším místě na světě, ale vyprávějte to zaprděnému, věčně remcajícímu, nespokojenému a ke všemu cizímu nepřátelskému Čecháčkovi, který má pocit, že Praha je zlo, Pražáci nemají pojem o reálném životě a že pitná voda z kohoutku, bezplatné školství a zdravotnictví jsou samozřejmostí. Takové bych hned měnil za ekonomické uprchlíky ze Sýrie, kteří vědí, co je to žít ve skutečných hovnech a strachu z toho, co bude druhý den. Hanba mě fackuje za každého, kdo říká, že se máme špatně. 98 procent obyvatel planety by dalo nevím co za to žít v tak svobodné a přes všechny obtíže prosperující zemi, jakou je Česká republika, ale to je informace, kterou je zbytečné sdělovat čtenářům tohoto periodika, to jsou primitivní kmeny hovořící skřeky a žijící v paralelním vesmíru na planetě kokot v galaxii primitiv. Vtipné je, že to nepoberou nikoli proto, že jim to sděluje tak pofidérní člověk, jako jsem já, ale prostě proto, že jsou už z „kapacity“ své inteligence předem odsouzeni strávit zbytek života na Aeronetu, Primě Lově, v Ordinaci v Růžovce, s Rytmem života na stole a Okamurou v erotických snech.

Opět se hovoří o orientaci naší země „na Východ“, nebo „na Západ“. Příznivci EU se děsí referenda, které by podle ANO nemělo postihnout otázku setrvání v EU, ale nemusí to být konečný postoj. Okamura či KSČM se tomu vůbec nebrání. A Okamurova SPD, jejíž většina poslanců se pozitivně dívá na Putina, nejspíše obsadí funkci šéfa bezpečnostního výboru sněmovny. Jak se na obě záležitosti díváte?

Pane redaktore, prosím vás, vy jste takový rozumný člověk, mohl byste mi nedávat tyhle otázky? Čtou vás paviáni, kteří mají pocit, že se mají špatně, a přitom se mají fantasticky a nevědí to, protože v životě nebyli dál než v Chorvatsku či na TV Barrandov. Ti samí paviáni nemají nejmenší tušení, že Czexitem by se okamžitě zmenšila jejich životní úroveň o 40 procent. Podívejte, ono to společenství potřebuje repas, ne že ne, ale já se o EU odmítám na platformě ParlamentníListy.cz vůbec bavit. To máte jako s tím Havlem. Člověk, který zcela vážně prohlašuje, že by nám bylo mimo EU lépe, je přece pitomec, víme to oba dva, ale čtenářům ParlamentníchListů.cz to co? To říkat nebudeme, a když, tak jen mým prostřednictvím, oni se v diskusi pod článkem navzájem ujistí, že pitomec jsem já, a budou si dál žít své pomatené, posrané životy, za které mohou uprchlíci, Kalousek a Brusel. Neptejte se mě na to už, já se potom rozvášním a volají mi z ODS, že jsem byl zase v médiích sprostý. A ono na vaše publikum i těchto témat slušný být nejde, či jen s krajním sebezapřením. 

Byl to také Okamura, kdo nedávno vyzval ke změně statusu veřejnoprávních České televize a Českého rozhlasu. Je pravda, že zejména ČT je kritizována za stranění některým politikům a špinění jiných. Zemanova kancelář si na ni stěžuje často. Kritizován je i např. výběr hostů do pořadů Václava Moravce. Oproti tomu zastánci ČT tvrdí, že jakákoliv podobná změna by ohrozila naši demokracii. Jak hodnotit práci ČT a rozhlasu? Je třeba přistupovat ke změnám?

Tomio Okamura je populista a politický podnikatel, kterého volí jen mentálové na duševní úrovni prvoka až řasy. Někde mezi. Tomio už se vidí na ministerstvu školství, aby ne, kdo taky jiný, když z té bandy duševních mrzáků, zvolených za SPD, umí jediný číst, psát a mluvit. Děkujme bohu, a teď sledujte ksichty vašich blbých čtenářů, hele, děkujme Bohu za Český rozhlas a Českou televizi, poslední skutečně svobodná a transparentní velká média v zemi, děkujme Bohu, že se nebojí ani Zemana, ani Babiše, zcela správně týrají toho šmejda, opakuji šmejda Okamuru. Andreje Babiše si lze vážit, je to padouch, ale schopný, inteligentní chlap, to mu nelze upřít. Okamura je slizký, prolhaný šizuňk, který může oslovit a úspěšně oslovuje jen tu duševně nejzranitelnější část populace. Zestátnit podobné organizace chce ten chudák jen proto, že pracují dobře, a tedy, samozřejmě slušně, upozorňují na to vše, co tu píšu a čemu, opakuji, vaši čtenáři, mající nastavené paramatery podle Aeronetu a skupiny Ortel, skutečně nemohou porozumět. 

Do boje o Hrad vpadl Mirek Topolánek. Okamžitě začaly klesat sázkové indexy dalších kandidátů, Michal Horáček se propadl v měření pravděpodobnosti vítězství již pod něj. Topolánek je nyní podle sázkových kanceláří na třetím místě. Má šanci uspět? Co soudíte o něm jakožto osobě, o jeho politické historii? Pomůže Miloši Zemanovi tím, že zastíní dlouhodobě se propadajícího Jiřího Drahoše, o kterém i „kavárna“ tvrdí, že je „želé II“? Nebo je nutné se bát toho, kdo „Topola“ do boje vyslal?

Favoritem prezidentské volby zůstává pan Drahoš, nebudu se rozhovořovat proč, pochopte, dětem bych to vysvětlil, ale tady tomu výběhu volů, kteří pořád věří na Zemana – státníka a Putina – osvoboditele, nemá smysl něco vysvětlovat. Bylo by to správné takovým vysvětlovat, urážkami člověk ničeho nedocílí, ale i přesto já zůstávám buď u urážek, či mlčení. Volby vyhraje Drahoš, protože to tak vidí bookmakeři, to si myslím. Také jsem si jist, že Zeman se druhého kola buď nedožije, či ho tam sekne Morava, kde chápou vše vždy o chvilku později a už jim podle mě došlo, že to i vzhledem ke zdravotnímu stavu, hoven, která mu jdou z pusy, opravdu není ideální prezident a dělá nám na mezinárodním poli ostudu. 

Mirek Topolánek se mi jako řadovému členu ODS hodnotí velmi složitě. Navíc tady není JEDINÝ čtenář, který by byl schopen bez předsudků o někom, jako je Topolánek, byť jen přemítat, podívejte, jak smýšlejí o mně. Topol šanci má, ale malou. Přesto jej budu v prvním kole samozřejmě volit. No a ve druhém podpořím kohokoli proti Jitrnici, pardon Zemanovi. Kohokoli. Danu Stodolovou, Josefa Rychtáře, kohokoli bych proti Zemanovi podpořil. Topolánek by byl dobrým prezidentem plus jako bonus by prskali vaši čtenáři jako už dlouho ne, a to by mi udělalo radost. Jsem směrem k vašim čtenářům mimořádně škodolibý. 

Jak hodnotit poslední politickou produkci Miloše Zemana? Srší bonmoty, dělá si legraci z novinářů i svého zdraví... Je v kondici vyhrát prezidentské volby? A bylo by to dobře s ohledem na jeho způsob řešení povolební situace?

Jak hodnotit? Ať jde už do prdele, pane redaktore. Že si honí kampaň rozjebáváním posledních zbytků politické kultury, co tu zbyla, je věc jedna, stejně jako zmrdství, ano zmrdství, které předvádí po paktu s Babišem po parlamentních volbách… Ale to, co dělá na mezinárodní scéně, jeho podpora ruské anexe Krymu a celkový odklon od naší prozápadní zahraniční politiky, to je, pane redaktore, na polní soud. On má být státotvorný a má spojovat. Namísto toho rozděluje, jedná ve svém zájmu, vyřizuje si účty, chlastá a dělá ostudu. Fuj, hanba!

Zeman jede do Ruska, s ním chce jet i rekordně velká delegace podnikatelů. I odpůrci Putina přiznávají, že Rusku se ekonomicky daří, navzdory sankcím. Jak s odstupem hodnotit to, jak naše politika, ale zejména EU jako celek zareagovala na události na Ukrajině z roku 2014? A jak dál s Ruskem, když už budeme mít novou vládu?

Václav Havel by řekl, je to anexe, vyzývám mezinárodní společenství k zásahu, a začal by okamžitě podporovat krymský disent, abych tak řekl. Jsme zrádci, ano pro Ukrajince jsme my, Češi, i my, členské státy EU, obyčejní zrádci a já se stydím za to, jak „jsme se“  k tomu postavili. Pevně věřím, že příští prezident zásadním způsobem změní rétoriku vůči Rusku. Víte, co je nejsmutnější? Vy máte starší čtenáře, hodně takových těch zapšklých seniorů. Oni si ještě pamatují srpnovou invazi vojsk Varšavské smlouvy. Krátká paměť. A když se k ní přidá nižší intelekt… Škoda slov. 

Pokud jde o vyjednávání o vládě, média spekulují o tom, že Andrej Babiš bude chtít politické strany, které s ním nyní do vlády jít nechtějí anebo jen bez něj jako premiéra, tlačit k podpoře jeho vlády dvěma způsoby: Odřezáním jejich lidí ze státní správy a státních podniků a vyhrožováním předčasnými volbami. Na které má peníze jen on. Jak hodnotit zatím výkony jak Babiše, tak dalších stran při skládání vlády? Dělají ODS, KDU-ČSL, TOP 09 a STAN dobře, když chtějí postupovat na ustavující schůzi Poslanecké sněmovny společně?

Vyjde druhý pokus o sestavení vlády. Okamura bude ministr školství a Vojta Filip ministr zahraničí. „Demokratický blok“ bude opoziční. A ještě něco vám povím. Protože jsem hlava otevřená a rozumná, nesmírně si vážím Miloslava Kalouska a věřím Ivanu Bartošovi. Budou skvělá opozice. Bude zábava. Při tom všem neštěstí. Nemohu se dočkat dne, kdy bude pan Fiala premiér, pan Okamura vězeň a pan Zeman mrtvola. 

Staly se některé nepříjemné záležitosti zavánějící rasismem. Tajemník klubu SPD Staník měl v Poslanecké sněmovně říci, že „Židi a buzeranti patří do plynu“. V Praze byl zmlácen a ponížen černoch. A děti v Teplicích čelily nenávistným výlevům za to, že na jejich školním fotu byly arabské a romské tváře. Jde o projevy nemocné společnosti, za které mohou třeba ti, co brojili proti imigraci, jak třeba ukazuje na Okamuru a jiné Pavel Bělobrádek??

Já bych nechával rovnou topit všechny xenofobně smýšlející lidi. Řekněme od šestadvaceti let nahoru. Vadí ti někdo jen proto, že je Rom? Že je muslim? Že je gay? Tak prosím tě, ty doleva a utopit. Co s takovým. A šup přijmout za něj jednoho uprchlíka, který chce jen žít a pracovat v klidu a vděku. Populisté jako Okamura šíří nenávist, a kdo šíří nenávist, je stejný kus hovna jako ten, kdo napadne černocha, protože je černý. Utopit. Každého takového bílého debila utopit. Moje děti se učí dělit druhé na dobré a špatné, nesvazovat se předsudky a být tolerantní. Děti většiny čtenářů ParlamentníchListů.cz, děti voličů SPD, děti lidí, co jim vadí jiná barva pleti nebo jiné náboženské vyznání, budou – na rozdíl od mých dětí – díky výchově stejní bílí debilové, jako jejich rodiče. Pan Okamura má chytré dítě, víte proč? Protože to není rasista, ale jen vypočítavý šizuňk. Ale to vašim mongoloidním čtenářům opět co? Opět říkat nebudeme.  

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Jaroslav Polanský

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…