Pavel Novotný napráskal rodinu, která si s dítětem zpívala „Mešitu“ od Ortelu. Ženou ho k soudu a bude veselo

01.03.2017 7:16

Bulvární novinář, podnikatel a profesionální hráč pokeru Pavel Novotný půjde před soud. Žene jej tam rodina, na kterou Novotný veřejně upozornil a zároveň ji „napráskal“ orgánům zodpovědným za péči o dítě. Rodina se v jeho očích „provinila“ tím, že umístila na server YouTube video, na němž s nezletilým synem zpívá píseň Mešita kontroverzní vlastenecké skupiny Ortel. Rodiče dítěte nyní od Novotného požadují odškodnění.

Pavel Novotný napráskal rodinu, která si s dítětem zpívala „Mešitu“ od Ortelu. Ženou ho k soudu a bude veselo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

„Budu se soudit s rodinou z fiatu Multipla, co týrá dítě Ortelem. Mám jim poslat sto tisíc a omluvit se? ANI TU PÍČU,“ napsal s úsměvem Novotný. Podle něj svým příběhem alespoň upozorní na příběh toho dítěte, jež vyrve z náruče tupých lidí a docílí plošného zákazu týrání dětí tímto žánrem. I z toho důvodu Novotný rodinu nahlásil sociálním pracovnicím, rodina však nyní požaduje omluvu.

„Bude to krásný střet dvou kultur. Boj o to, zda mám právo zařvat, že Karel je debil a když veřejně pověsí tento debil týrání svého dítěte (pouští mu v Multiple píseň Ortela a dítě ji s rodiči zpívá, aniž tuší, že zpívá s debilem za volantem i v kazetofonu), nebo nemám,“ poukazuje na rodinu jedoucí ve Fiatu Multipla. „Nechci multi-kulti svět,“ zpívá se v písni. „Pro Alláhovu slávu uříznou ti hlavu,“ ukazuje pak při zpěvu malý kluk i symbol stínání hlavy.

„To bude keců, až budu chtít to nebohé robě svědčit. Dokážu, že neví, že tatínek Karel je debil a Ortel je taky debil,“ uzavřel se slovy, že celou kauzu je připraven táhnout až k Nejvyššímu soudu. 

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Jak pak podotkl v diskuzi, on sám celou soudní při nevyhecoval. „Já se budu bránit,“ uvedl s tím, že až to bude „úplně v prdeli“ na odvolačce v kraji, tak dostane Tourettův syndrom. „A jsou na dva roky v prdeli,“ dodal se slovy, že si dělá legraci. Věří však, že soudní při vyhraje.

Na sociální síti se pak Novotný podělil také o SMS, kterou rodině napsal.

A přiložil také požadavky od rodiny, jež chce po Novotném za celou kauzu omluvu. „Jak si tam diktují ‚s pozdravem‘... to přehnali,“ napsal k tomu jízlivě.

Celý příspěvek Pavla Novotného:

Budu se soudit s rodinou z fiatu Multipla, co týrá dítě Ortelem:-) Mám jim poslat sto tisíc a omluvit se? ANI TU PÍČU:-)

Anketa

Zaznamenali jste zdražení potravin?

3%
hlasovalo: 6971 lidí


Když nic, upozorním na příběh toho děcka, vyrvu ho z náruče těch tupých lidí a docílím plošného zákazu týrání dětí tímto žánrem...

Bude to krásný střet dvou kultur. Boj o to, zda mám právo zařvat, že Karel je debil a když veřejně pověsí tento debil týrání svého dítěte (pouští mu v Multiple písen Ortela a dítě jí s rodiči zpívá aniž tuší, že zpívá s debilem z volantem i v kazetofonu), nebo nemám. 

Je Karel Vetchým, či jsem vlastně Vetchým já?

To bude keců až budu chtít to nebohé robě svědčit. Dokážu, že neví, že tatínek Karel je debil a Ortel je taky debil.

Těm zkušenějším z vás nemusím říkat, že to hodlám táhnout až k Nejvyšímu soudu:-)

PS: Před tím soudem budou každé stání demonstrovat Orteláci, doufám, že s vámi mohu počítat! 
Michael Skřivan ty se převlíkneš za Orteláka a infiltruješ se mezi ně, tywe u Feriho ještě nevím... 

GL to me

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …